OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije

1418
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije

Kot vedno tudi pri tokratnih izboljšavah programa OnyxCeph3™ CA® SMART 3D sledimo potrebam laboratorijev po natančnem načrtovanju, premikanju in nadzoru digitalnih opornic in rešitev z več vezmi (multiband). Ob obstoječih funkcijah, kot so obdelava podatkov v 2D in 3D prikazu, segmentacija zob, ustvarjanje predstavitev, digitalno nameščanje sponk in izvoz podatkov za tisk, novi moduli v verzijah 2.0, V.T.O. 3D in Kylix 3D, omogočajo nove, razumljive funkcije, kot so hkraten izvoz vseh korakov pri delu z opornicami in prenos namestitve sponk.

Za uporabnike programa OnyxCeph3™ sta samostojna modula Aligner 3D in Bonding Trays 3D dobavljiva posebej.


Sistemske zahteve

Mrežni strežnik in delovni računalnik s procesorjem Intel 2.3 GHz (ali višje), RAM 8 GB, 64-bitni sistem, trdi disk s prostorom 200 GB, operacijski sistem Windows 7 ali novejši/OS strežnika, žični internet (Ethernet) 1000 Mbps, grafična kartica NVIDIA GeForce GTX/GTS ali enakovredna.

Neodvisna programska oprema za digitalno načrtovanje zobnih opornic in nameščanje sponk vsebuje številne vmesnike za povezavo z ostalimi programi. Samodejni nadzor premikanja v prikazih (set-up) sledi filozofiji zdravljenja CA® CLEAR ALIGNER, ki je podlaga pri delovanju programa. Nadzor nad procesom zdravljenja in ustvarjanje učinkov skozi vse korake zdravljenja ostajata v vaših rokah. V potek zdravljenja se lahko vključijo tudi 2D slike (npr. rentgen). V programsko opremo je vključena licenca za do 20 mrežno povezanih delovnih mest in dodatno licenco za enega samostojnega uporabnika.

OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 Kot vedno tudi pri tokratnih izboljšavah programa OnyxCeph3™ CA® SMART 3D sledimo potrebam laboratorijev po natančnem načrtovanju, premikanju in nadzoru digitalnih opornic in rešitev z več vezmi (multiband). Ob obstoječih funkcijah, kot so obdelava podatkov v 2D in 3D prikazu, segmentacija zob, ustvarjanje predstavitev, digitalno nameščanje sponk in izvoz podatkov za tisk, novi moduli v verzijah 2.0, V.T.O. 3D in Kylix 3D, omogočajo nove, razumljive funkcije, kot so hkraten izvoz vseh korakov pri delu z opornicami in prenos namestitve sponk. Za uporabnike programa OnyxCeph3™ sta samostojna modula Aligner 3D in Bonding Trays 3D dobavljiva posebej.

Podobne objave

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

On Friday, June 25th, 2021, a webinar called "Thermoforming Workshop" was held by lecturer André Büscher from Scheu Dental. There was an overview of SCHEU equipment MINISTAR and BIOSTAR and some accessories (Power Point); an...

2702
Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

IMPRIMO® LC Model je svetlobno občutljiva smola za fotopolimerizacijo in za polne ali votle modele, ki se npr. uporabljajo za posamezne zobe. Gladka in neporozna površina ponuja optimalne pogoje za nadaljnjo obdelavo kot npr. z vakuumskim fomanjem...

1594
SMART FLOW - PAMETNI POTEK DELA

SMART FLOW - PAMETNI POTEK DELA

Odgovor je naš “paket orodij”, ki združuje preverjene postopke pri pametnem poteku dela. Predstavljamo vam SMART FLOW – popolna ponudba za neprekinjen digitalni potek dela – z izdelki enega proizvajalca. Po opravljenem optičnem  branju...

848

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.