O Nas

Že 23 let smo vaša opora in podpora

Dental Medical je bil ustanovljen leta 2001 in je v preteklih letih postal vodilno podjetje v regiji za distribucijo materialov in opreme za zobozdravnike in zobotehnike. Naša ekipa, ki jo sestavlja 50 sposobnih, odgovornih in ciljno usmerjenih posameznikov, je zavezana k zagotavljanju vrhunske storitve. Trenutno delujemo s svojimi podjetji na trgih Slovenije, Hrvaške, Srbije in Madžarske, kjer nudimo podporo in oskrbujemo stranke po vsej Evropski uniji. Neposredno zastopamo več kot 45 največjih svetovnih zobozdravstvenih hiš, izključno iz Zahodne Evrope, ZDA in Japonske. Naši partnerji so proizvajalci, katerih kakovost zagotavlja najboljšo storitev našim strankam. V naših prizadevanjih, da bi vedno ponudili več, se je naše podjetje od samega začetka osredotočalo na izobraževanje naših strank o novih materialih, tehnologijah, sodobnih trendih in protokolih v oskrbi pacientov.

Strogo uporabljamo smernice dobre distribucijske prakse za zdravila in medicinske pripomočke, da zagotovimo najvišjo raven kakovosti in varnosti za naše stranke ter posredno za paciente. Ta praksa zagotavlja največjo varnost pri sledenju izvora in kakovosti izdelkov, ki jih ponujamo.

Dental Medical ponuja širok izbor skoraj 15.000 izdelkov za zobozdravnike in zobotehnike, ki so na voljo na naši spletni strani. Hitra in natančna dobava iz zaloge je med našimi strankami zelo cenjena. Naš dostavni moto je: Če naročite do 14. ure, prejmete blago naslednji dan. Preizkusite nas! Vsako leto sodelujemo z več kot 5000 zobozdravstvenimi ordinacijami in laboratoriji iz regije. Ključ do našega uspeha leži v razumevanju potreb naših strank, saj uspeh njihovega poslovanja pomeni uspeh našega podjetja. S stalnim prepoznavanjem vaših želja in potreb vedno ponujamo več možnosti. Doživite našo konkurenčnost in prednosti sodelovanja z nami. Zadovoljstvo strank je naša primarna skrb. Zagotovljena kakovost in preverjen izvor izdelkov - vse, kar potrebujete, preprosto in hitro.

Leta 2021 smo dokončali gradnjo in se preselili v naš novi distribucijski center in sedež podjetja v Mariboru. Razprostira se na 1400 kvadratnih metrih in vključuje sodobno skladišče za zdravila in medicinske pripomočke, pisarne, predavalnico, razstavni prostor za opremo in prostore za izvajanje tečajev za zobozdravnike in zobotehnike.Vodstvo

Đorđe Poljaković dr.dent.med.
Direktor/CEO

 

   e mail: djordje.poljakovic@dental.medical.rs

Sanela Đorđević Trivun dipl.oec.
Direktor prodaje/CSO

 

   e mail: sanela.djordjevic@dental.medical.rs

Komercialisti

Dejan Kraut
Komercijalist

 

    e mail: dejan.kraut@dental-medical.si

Neva Mihelj
Komercijalist

 

   e mail: neva.mihelj@dental-medical.si

Tamara Rubin
Komercijalist

 

   e mail: tamara.rubin@dental-medical.si

Marija Čučuković
Back office / e-prodaja

 

   e mail: marija.cucukovic@dental-medical.si

Administracija

Ksenija Žugelj
Knjigovodja

 

   e mail: ksenija.zugelj@dental-medical.si

Skladišče

Erika Črnčec
Vodja skladišča

 

   e mail: erika.crncec@dental-medical.si

Jure Toš
Skladiščnik

 

   e mail: jure.tos@dental-medical.si

Violeta Bohak
Skladiščnik

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.