Pravno opozorilo

DentalMedical doo  - spletna trgovina
Pravna oblika organizacije: doo
Maribor, Tržaška cesta 21, Slovenija
DDV: SI29635349
Pomoč strankam:
Telefon: 386 83 845 960
Faks: 386 83 845 960
e-pošta: info@dental-medical.si

AVTORSKE PRAVICE


Vsa vsebina na tej spletni strani, besedilo, grafika, logotipi, ikone, slike, zvočni posnetki, digitalni podatki, kompilacije in programska oprema je last DentalMedical Ltd. in njegovih dobaviteljev ter zaščitena z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah.

OMEJITVE ODGOVORNOSTI


Vsebina


Avtor si pridržuje pravico, da ne bo odgovoren za pravočasnost, pravilnost, popolnost ali kakovost informacij. Odškodninski zahtevki zaradi uporabe informacij, vključno z nepopolnimi ali napačnimi informacijami, se zavrnejo.
Vse ponudbe niso zavezujoče. Del ali celotne predstavitve, vse vključene ponudbe in informacije, je mogoče razširiti, delno spremeniti ali v celoti izbrisati brez predhodnega obvestila avtorja.


Reference in povezave


Avtor ne odgovarja za vsebino, povezave in preusmeritve s svoje spletne strani. Če pri uporabi teh informacij nastane kakršna koli škoda, je odgovoren avtor teh strani in ne avtor, ki je na te strani povezan. Poleg tega avtor ni odgovoren za obvestila, ki jih na spletne strani pošljejo uporabniki foruma, knjiga gostov ali prejemniki e-pošte.


Avtorske pravice


Avtor za objavo ne bo uporabil nobenega avtorsko zaščitenega besedila, če pa ni mogoče, navede avtorske pravice za določen primer. Besedilo, ki ga je napisal avtor, je avtorsko zaščiteno. Brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno kopiranje ali uporaba diagramov, zvokov ali besedil v tiskani ali elektronski obliki.


Izjava o zasebnosti


Pošiljanje osebnih podatkov ali podatkov podjetja (e-poštni naslov, ime in naslov) je prostovoljno. Uporaba in plačilo vseh ponujenih storitev je možno, če je tehnično možno in smiselno, ne da bi navedli osebne podatke ali če bi bilo določeno anonimno ali vzdevek.


Veljavnost in pravna prepoved


To izjavo je treba sprejeti kot del spletnega mesta, s katerega ste bili preusmerjeni. Če vnos ali določeni deli te izjave niso zakoniti ali pravilni, to ne spremeni veljavnosti drugih delov.

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.