Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

1560
Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

Vse za 3D tisk – potrošni material, oprema, storitve


  • IMPRIMO® LC Model Delovni in situacijski modeli zobnega loka in zob
  • IMPRIMO® LC Splint Okluzivne opornice, vodila za operativno vrtanje
  • IMPRIMO® LC Impression Osnova za zajem ugriza, funkcionalne odtisne žlice
  • IMPRIMO® LC Cast Liti izdelki
  • IMPRIMO® LC IBT Maske za prenos pri tehnikah posrednega vezanja
  • IMPRIMO® LC Gingiva Dlesne maske
  • IMPRIMO® LC Temp Začasne prevleke in mostički ter makete (mock-ups)
  • IMPRIMO® LC Temp lt Dolgoročne začasne prevleke in mostički ter makete (mock-ups)
  • IMPRIMO® LC MJF Pripomočki za ustno in maksilofacialno kirurgijo ter implantologijo
  • IMPRIMO® LC Denture Osnove za proteze
  • IMPRIMO® LC Try-In Delujoči poskusni nadomestki (try-ins)

IMPRIMO® LC Model

IMPRIMO® LC Model je svetlobno občutljiva smola za fotopolimerizacijo in za polne ali votle modele, ki se npr. uporabljajo za posamezne zobe. Gladka in neporozna površina ponuja optimalne pogoje za nadaljnjo obdelavo kot npr. z vakuumskim fomanjem (pressure moulding). Material je dobavljiv v barvi slonove kosti, sivi in bež. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Splint

IMPRIMO® LC Splint je prilagojen predvsem za izdelavo prosojnih okluzalnih opornic in vodil za operativno vrtanje. Zaradi stabilizacije pri valovni dolžini 385 nm material ohrani prosojnost. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Impression

Osnove za zobne proteze in funkcionalne odtisne žlice, izdelane z IMPRIMO® LC Impression, zagotavljajo natančne odtise in so biološko kompatibilne. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Cast

IMPRIMO® LC Cast je prilagojen za tisk za tehnologijo ulivanja z veliko natančnostjo. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC IBT

IMPRIMO® LC IBT je najbolj primeren za izdelavo prenosnih mask za zobne opornice, ki so izdelane posredno (zunaj pacientovih ust, indirect bonding). Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Gingiva

IMPRIMO® LC Gingiva se uporablja za prožne dlesne maske pri vsadkih, ki zahtevajo visoko natančnost. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Temp

IMPRIMO® LC Temp je namenjen začasnim prenovam in maketam (mock-ups). Tiskalna smola je dobavljiva v klasičnih barvah VITA A1, A2, A3. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Temp lt

IMPRIMO® LC Temp lt je namenjen izdelavi dolgoročnih začasnih prenov. Tiskalna smola je dobavljiva v klasičnih barvah VITA A1, A2, A3. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Try-In

IMPRIMO® LC Try-In je primeren kot osnovni material za delujoče poskusne nadomestke (try-ins) digitalno izdelanih osnov za proteze. Tiskalna smola je dobavljiva v klasičnih barvah VITA A1, A2, A3. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC Denture

IMPRIMO® LC Denture je namenjen izdelavi osnov protez. Material ustreza zahtevam zobozdravstvenih izdelkov pri  vpojnosti vode in topnosti v njej po standardu ISO 20795-1: 2013. Dobavljiv je v oranžno-rožnati ter svetlo in temno rožnati barvi. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).


IMPRIMO® LC MJF

IMPRIMO® LC MJF je namenjen izdelavi za ustno in maksilofacialno kirurgijo ter implantologijo. Značilna za IMPRIMO® LC MJF je visoka stopnja hemo in bio kompatibilnosti, kar je edinstveno med vsemi znanimi materiali na svetu. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).

Podobne objave

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

On Friday, June 25th, 2021, a webinar called "Thermoforming Workshop" was held by lecturer André Büscher from Scheu Dental. There was an overview of SCHEU equipment MINISTAR and BIOSTAR and some accessories (Power Point); an...

2679
Naprava za samodejno toplotno formanje BIOSTAR®

Naprava za samodejno toplotno formanje BIOSTAR®

Vsestranska naprava za vse primere vakuumskega formanja (pressure moulding) v zobozdravstvu in ortodontologiji. Opremljena s tehnologijo optičnega branja kod in 6,0 barov delovnega tlaka ter redukcijskim ventilom na napravi. Edinstven infrardeči...

1164
CA® CLEAR ALIGNER - PRAVA REŠITEV ZA VSAKODNEVNO UPORABO

CA® CLEAR ALIGNER - PRAVA REŠITEV ZA VSAKODNEVNO UPORABO

Zmogljiv material za toplotno formanje (thermoforming) s prožnim slojem elastomera. Večja vzdržljivost, manjši pritisk: CA® Pro postavlja nove standarde pri zdravljenju z opornicami. Prožna sredica iz elastomera v trdo-prožni dvojni ovojnici...

1287

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.