Kompresorji Silver Airline – stisnjen zrak za največje zobozdravstvene izzive

656
Kompresorji Silver Airline – stisnjen zrak za največje zobozdravstvene izzive

Kompresorji DÜRR DENTAL oblikujejo podobo zobozdravstvenih ordinacij in laboratorijev po vsem svetu že več kot 50 let. Podjetje DÜRR DENTAL, ki je prvo zobozdravstvu ponudilo kompresorje brez olja,   predstavlja neverjetno tihe, visoko zmogljive kompresorje za zobno medicino, izdelane v Nemčiji.
Kompresorji DÜRR DENTAL združujejo vrhunsko kakovost z odpornostjo in vzdržljivostjo ter praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Zagotavljajo stisnjen zrak, ki ga potrebujete za zobozdravstvene posege v svoji ordinaciji - zrak, ki mora izpolnjevati stroge higienske zahteve. Podjetje Dürr Dental je v svoje naprave za stisnjen zrak že leta 1965 vgrajevalo sušilne sisteme in s tem postavilo svetovni standard na področju zobno-medicinske tehnologije, saj je bilo prvi proizvajalec na svetu, ki za osnovo podmazovanja ni uporabljal olja.

Sušilna membrana
Zagotavlja tako stalno moč kompresorja kot tudi neprekinjeno oskrbo s suhim stisnjenim zrakom, celo pri neprekinjenem obratovanju.

Vzdržljiva tehnologija linearnega pogona
Bat in valj sta narejena iz posebnih materialov, ki nadomeščajo običajno podmazovanje na osnovi olja.

Zasnova tandema - rešitev z možnostjo za več
Vrsta kompresorjev Tandem podjetja DÜRR DENTAL ponuja posebej veliko zanesljivost obratovanja in je popolnoma pripravljena na prihodnost. Omogoča modularne nadgradnje in je tako prilagodljiva rešitev z možnostjo za več.

Primo: Najmanjši kompresor Silver Airline - popolna rešitev za enega uporabnika.

Duo: Klasični kompaktni kompresor z 2-valjno enoto V in 20-litrsko posodo za dva uporabnika.

Trio: Visoko zmogljiv kompresor s 3 valji in 50-litrsko posodo zagotavlja dovolj zaloge za tri uporabnike.

Duo Tandem: Prilagodljiva rešitev za povečane zahteve po zmogljivosti in dodatni zanesljivosti delovanja. Duo Tandem s 50-litrsko posodo lahko deluje po potrebi z eno ali dvema enotama za do štiri uporabnike.

Quattro: Naš močan 4-valjni kompresor s 50-litrsko posodo za do štiri uporabnike.

Quattro Tandem: Največja zmogljivost za zobotehnične laboratorije in velike ordinacije - 90-litrska posoda z eno ali dvema enotama za do osem uporabnikov.

Quattro P20: Največja zmogljivost oskrbe z zrakom, ki zavzame zelo malo prostora, za zobotehnične laboratorije in velike ordinacije. Podvojen sistem za največjo zanesljivost - za do 16 uporabnikov.

Podobne objave

VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

VistaScan Nano Easy je moderen čitalnik rentgenskih ploščic z odlično kakovostjo slike.

2136
VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

Kar šteje, je: - Briljantna HD kakovost slike tudi pri snemanju videa - Avtofokus za intraoralne, ekstraoralne in makro slike...

1431
Bolj čisto od zraka v Himalaji

Bolj čisto od zraka v Himalaji

Podrobno se seznanite z dejavniki tveganja v ordinaciji in rešitvami, ki jih nudi eden največjih proizvajalcev kompresorjev zraka v zobozdravstvu.

1564

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.