VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

2135
VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

VistaScan Nano Easy je moderen čitalnik rentgenskih ploščic z odlično kakovostjo slike.


Ima majhno namizno površino in z lahkoto najde svoj prostor v ordinaciji – omogoča slikanje in odčitavanje neposredno na ordinacijskem stolu. S svojo  enostavno in dobro premišljeno delovno zasnovo je VistaScan Nano Easy hitra in enostavna vstopna naprava v inovativni svet tehnologije rentgenskih ploščic podjetja Dürr Dental. S to napravo lahko digitalizirate ploščice velikosti 0, 1 in 2.


 

Tehnički podatki   VistaScan Nano Easy
Velikosti ploščic S0, S1, S2
Ločljivost (Lp/mm) 16.7
Sivina (bit) 16 (65, 538)
Teža (kg)  4
Mere (V x Š x G mm) 231 x 167 x 216
Vmesniki Mreža

Izkoristite prednosti tehnologije rentgenskih ploščic podjetja Dürr Dental v najbolj strnjeni obliki, da dosežete sodobno in zanesljivo diagnostiko. Še nikoli ni bilo tako lahko vstopiti v svet tehnologije rentgenskih ploščic.

VistaScan Nano Easy se uporablja z rentgenskimi ploščicami VistaScan IQ, kar zagotavlja večjo zanesljivost diagnostike. V odčitani sliki je zabeležen poseben ID vsake ploščice IQ. Če začne kakovost slike padati, se to zlahka zazna in zagotovi, da ostane kakovost slike najboljša.

Še ena prednost: če je ploščica obsevana z napačne strani, bo program to javil uporabniku. Ker VistaScan Nano Easy digitalizira le rentgenske ploščice IQ, zagotavlja ohranjanje zelo visokih standardov podjetja Dürr Dental. To je vaša nedvomna prednost, tako pri zanesljivosti kot pri kakovosti.

Ključne lastnosti:

  • Ključni intraoralni formati: 0, 1 in 2
  • Zelo visoka kakovost slike
  • Kompaktne mere in namizna površina
  • Zelo tiha naprava, idealna ob ordinacijskem stolu
  • Malo vzdrževanja

Visoka kakovost slike – odlična predstavitev - VistaScan Nano Easy prikaže bistveno bolj ostre slike kot rentgenski film. Poškodbe zobne gnilobe D1 in orodja za zdravljenje korenin so do ISO 06 zanesljivo prikazani na slikah.


 

Ključne lastnosti  – naprava VistaScan Nano Easy se lahko uporablja za digitalizacijo ploščic VistaScan IQ velikosti 0, 1 in  2. Dodatno je možno dobiti 100% aktivno površino in širok dinamičen spekter. Rokovanje z rentgenskimi ploščicami je tako enostavno kot z analognim filmom.

Intuitivno delovanje – z VistaScan Nano Easy je izredno lahko delati. Vnašanje in brisanje slik in pripravljanje slike za naslednji zajem je možno opraviti v enem samem koraku. In omogoča hiter dostop do slik v neposredni bližini pacienta.

Hitro in enostavno vpeljevanje  - VistaScan Nano Easy deluje s programsko opremo za slikanje podjetja Dürr Dental ali drugih proizvajalcev s pomočjo vtičnikov ali gonilnikov TWAIN. Gladko in enostavno se preko kirurške mreže vključi v kirurški potek dela.

IZPOLNITE OBRAZEC

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

Kar šteje, je: - Briljantna HD kakovost slike tudi pri snemanju videa - Avtofokus za intraoralne, ekstraoralne in makro slike...

1431
VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.  

1902
VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

Od pridobivanja in urejanja radiografskih posnetkov in slik s fotoaparata do delitve slik prek oblakov, načrtovanja vsadkov ter vaje za vrtanje- VistaSoft združuje vse različne niti slikanja zob.

1356

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.