10 Smrtnih grehov zobozdravnikov pri preprečevanju okužb

1195
10 Smrtnih grehov zobozdravnikov pri preprečevanju okužb

Obisk zobozdravnika je za paciente dovolj strašen že brez dodatnega tveganja, da se okužijo z nalezljivo boleznijo.


 Tudi za samega zobozdravnika vedno obstaja strašna možnost, da je pacient, ki sicer izgleda nedolžno, prenašalec smrtonosne bolezni, kot sta hepatitis B ali HIV.
 

Pacient u bo med obravnavo v ordinaciji verjetno tekla kri in okužbi z njo je izpostavljen tako zobozdravnik kot naslednji pacient. Standardni previdnostni ukrepi vsekakor pomagajo, a koliko kdo med vami, dragi zobozdravniki, včasih obide ali poenostavi ta pravila?
 

Čeprav se vam zdi, da se vas to ne tiče, nadaljujte z branjem, da vidite, ali ste morda zagrešili katerega od teh 10-ih smrtnih grehov pri preprečevanju okužb.

IZPOLNITE OBRAZEC

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

10 Manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških  orodij!

10 Manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških orodij!

Čeprav razkuževanje in sterilizacijo orodij smatramo kot standardni postopek, nekateri zobozdravniki in njihovi pomočniki ne poznajo vseh točk, ki so ključnega pomena. V tem prispevku raziskujemo 10 manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških...

2520
Izjemna sposobnost dezinfekcije  - Oromed Gel

Izjemna sposobnost dezinfekcije - Oromed Gel

Gel OROMED® združuje zelo učinkovito delovanje širokega protimikrobnega spektra in domišljen sistem za nego kože. Njegove skrbno izbrane sestavine zajemajo vlažilne in mehčalne snovi, vitamin E in sestavine, ki pomirjajo ter zavirajo...

531

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.