10 Manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških orodij!

2517
10 Manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških  orodij!

Zobozdravstvena ordinacija je edinstvena, ko gre za uporabo posebnih orodij, kot so svedri, polirniki, strgala (kirete) in ročniki, s katerimi se čistijo, belijo, ravnajo in popravljajo pacientovi biserčki.


Nekatere štejemo med pol-kritične, druge med kritične. A ne glede na deljenje morajo biti ta orodja vedno znova pripravljena za vsakega pacienta.


Čeprav razkuževanje in sterilizacijo orodij smatramo kot standardni postopek, nekateri zobozdravniki  in njihovi pomočniki ne poznajo vseh točk, ki so ključnega pomena. 

 

V tem prispevku raziskujemo 10 manj znanih dejstev o pripravi zobozdravniških orodij.

IZPOLNITE OBRAZEC

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

10 Smrtnih grehov zobozdravnikov pri preprečevanju okužb

10 Smrtnih grehov zobozdravnikov pri preprečevanju okužb

Čeprav se vam zdi, da se vas to ne tiče, nadaljujte z branjem, da vidite, ali ste morda zagrešili katerega od teh 10-ih smrtnih grehov pri preprečevanju okužb.

1191
Izjemna sposobnost dezinfekcije  - Oromed Gel

Izjemna sposobnost dezinfekcije - Oromed Gel

Gel OROMED® združuje zelo učinkovito delovanje širokega protimikrobnega spektra in domišljen sistem za nego kože. Njegove skrbno izbrane sestavine zajemajo vlažilne in mehčalne snovi, vitamin E in sestavine, ki pomirjajo ter zavirajo...

529

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.