PMMA diski Yamahachi

1407
PMMA diski Yamahachi

Diski so narejeni iz čistega polimetil metakrilata (PMMA), ki se uporablja tudi kot snov za izdelavo najsodobnejših umetnih zob izjemne trdote. Hkrati se lahko prepričate, da uporabljate že milijon krat preizkušen delovni material, ki seveda izpolnjuje zahteve Zakona o lekarniški dejavnosti.

PMMA diski Yamahachi so primerni za rezkanje začasnih prevlek in mostičkov, nevidnih zobnih opornic (»aparatov«) v odprtih sistemih, ki lahko obdelujejo kolute z robom in premerom 98,5 mm, npr. KaVo®, imes-icore®, Wieland® Zeno Tec®, DATRON®, Rübeling & Klar® / R&K®, Röders®, Reitel®, Schütz Dental®, Roland®.

Izdelava nevidnih zobnih opornic za bruksizem in druge ortodontske pripomočke je lahko zdaj prvič konkurenčno in dobičkonosno. Za mnoge uporabnike programa 3Shape® je dostopen celo brezplačni modul za program »Splint Designer«. Veliko programov, kot je Exocad®, prav tako ponuja posebne module za nevidne opornice »Bite Splint«, delno tudi kot brezplačne testne verzije. 

PMMA diski Yamahachi postavljajo nove standarde tudi glede upogibne trdosti, e-modulov in vpojnosti vode. 

Oblike

- 98,5 mm x 15 mm debeline z robom, barve: brez, A1, A2, A3, A3.5 und B1

- 98,5 mm x 20 mm debeline z robom, barve: brez, vse Vita®-Classic A-D

- 98,5 mm x 20 mm debeline BREZ roba/stopnice [OS], barva: brez

- 98,5 mm x 25 mm debeline z robom, barve: brez, A2, A3, A3.5, B2, B3

- 98,5 mm x 30 mm debeline z robom, barva: brez

Fizikalne lastnosti:

  • Trdnost: 120 MPa (= N/mm2)
  • E-Modul: 3146 MPa (= N/mm2)
  • Trdota po Vickersu (HV): 21,0 HV0,2
  • Vpojnost vode: 24,7 mikro-g/ mm3
  • Topnost: 0,1 mikro-g/ mm3

Cena:

-že od 19.76 EUR

 

Podobne objave

Zobni laboratorij CAD CAM

Zobni laboratorij CAD CAM

Na Turnerjevi ulici v Mariboru se nahaja laboratorij zobne protetike Tomislav Pojškruh, ki ga z zadovoljstvom predstavljamo v tej številki.

4321
CERAMILL MAP 400+

CERAMILL MAP 400+

Hiter in natančen, podatki odčitani v visoki ločljivosti – to so lastnosti popolnoma samodejnega optičnega čitalnika Ceramill Map 400+ z visoko občutljivimi 3D tipali in zahtevno, novo razvito strategijo Hitro odčitavanje DNA (DNA Speed Scanning)....

2344

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.