Pet razlogov zakaj bi vsi zobozdravniki morali imeti diodni laser!

1287
Pet razlogov zakaj bi vsi zobozdravniki morali imeti diodni laser!

Gemini je diodni laser za mehka tkiva. Edinstvena tehnologija dvojnih valovnih dolžin združuje laser z valovno dolžino 810 nanometrov, ki je optimalen za lastnosti melanina, in laser z valovno dolžino 980 nanometrov, ki je prilagojen lastnostim vode.


Gemini laser z diodama 810 + 980 je najmočnejši obstoječi laser za mehka tkiva.
Moč laserja pri najvišjem super pulziranju je 20 vatov, kar pomeni hitrejše in bolj gladko rezanje, s čimer se poškoduje manj tkiva. 

 

Pri vseh terapevtskih posegih se z inovativnim Gemini laserjem dela hitreje, bolj gladko in bolj učinkovito.

 
- 20 vatov super pulzirajoče moči pomeni hitrejše, bolj gladko rezanje.

- Estetsko, inovativno oblikovano ohišje vsebuje neverjeten prosojni zaslon osvetljen z elektroni (elektroluminiscenca).

- Enostaven uporabniški vmesnik in 19 prikazanih funkcij naredijo uporabo enostavno.

- Stopalka s povezavo Bluetooth omogoča brezžični nadzor.

- Držalo je možno sterilizirati enostavno v avtoklavu.

- Upogljive konice za enkratno uporabo so toplotno obdelane in skrajšajo pripravo posega.
 



5 razlogov, zakaj laser spada v vsako zobozdravstveno ordinacijo
 

  • Uporabnost

Diodni laser je švicarski nožek zobozdravnika. Z njim se opravlja veliko postopkov, ki jih je klasificiral ameriški Zvezni urad za hrano in zdravila (FDA - Food and Drug Administration), na primer frenulotomija, gingivektomija, popravljanje vsadkov, sproščanje kočnikov in še mnoge. Diodni laser je za zdravnika izredno uporaben, saj lahko z njim opravi kakršnokoli poseg na mehkem tkivu. In zelo poenostavi delo! Vzamete ga s police, namestite konico in začnete delati.       

  • Biti v toku s časom

Tehnologija se neprenehoma razvija. Zobozdravniki, ki sledijo tehnološkemu razvoju, lahko ponudijo boljše storitve in tudi pacienti jih bolj cenijo in ocenjujejo kot boljše, bolj sposobne. Če zdravniki lahko pokažejo in uporabljajo najnovejšo tehnologijo, s tem gradijo zaupanje do pacientov. Le-ti so danes namreč že seznanjeni s tem, kako pomemben del zdravstva je laser.  

  • Udobje pacientov

Kot smo že zapisali, lahko uporabo diodnega laserja enačimo z boljšo oskrbo pacienta. Z njegovo uporabo je potrebno manj anestezije, pacienti okrevajo hitreje in posegi so manj zahtevni. Diodni laser povzroča manj poškodb tkiv, manj krvavitev in ne zahteva šivanja. Skratka, pacientovo telo se bolje odziva na laserske posege kot na klasično mrtvičenje, rezanje in šivanje. Te posege danes enostavno nadomesti diodni laser.

  • Učinkovitost

Diodni laser zviša učinkovitost ordinacije. Ni več čakanja, da anestezija začne delovati, ni nepotrebnega nameščanja kablov in zobozdravnik lahko hitreje opravi več dela. Z diodnim laserjem lahko opravi več posegov isti dan, s čimer se izogne pošiljanju pacientov domov na čakanje, da se prvi poseg pozdravi, in potem ponovnemu naročanju na drugi poseg in tako dalje. Diodni laser omogoča veliko je posegov, ki jih je mogoče brez hitenja narediti v enem dnevu. Za večino posegov se uporablja samo lokalni anestetik in šivi niso potrebni. 

  • Je dosegljiv

Diodni laser povečuje število storitev, ki jih zobozdravnik lahko ponudi svojim pacientom. Zato pacientov ni več potrebno napotiti v druge ordinacije, kar poveča prihodek ordinacije z diodnim laserjem. To za ordinacijo pomeni, da ima odličen donos na naložbo v diodni laser. Z natančnimi in gladkimi rezi laser skrajša čas pacientove obravnave in čas zdravljenja, kar poveča tudi pacientovo zadovoljstvo s storitvijo.

Podobne objave

VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.  

1905
Sistem vodil BEGO (Guide System)

Sistem vodil BEGO (Guide System)

Sistem vodil BEGO je na voljo za številne različne postopke vstavljanja vsadkov (ki so v nekaterih primerih odvisni od sistema, ki se uporablja pri načrtovanju).

1468
Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike

Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike

Vodila Cervico so za večkratno uporabo, čiščenje v avtoklavu in imajo več funkcij, ki se uporabljajo pri natančnem, enostavnem in hitrem intraoralnem določanju velikosti in oblike začasne nadgradnje, ki ustreza pacinetovim potrebam. Orodje...

794

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.