Sistem vodil BEGO (Guide System)

1466
Sistem vodil BEGO (Guide System)
Primeri in rešitve
Sistem vodil BEGO je na voljo za številne različne postopke vstavljanja vsadkov (ki so v nekaterih primerih odvisni od sistema, ki se uporablja pri načrtovanju). 
Različni sistemi rokavov:
  • Pilotni nastavek za hitro in enostavno prvo vrtanje ne glede na uporabljeni sistem vsadkov.
  • Nastavki za popolnoma vodeno vrtanje z uporabo Setov vodil BEGO (Guide Trays) za popolnoma vodeno vstavljanje vsadkov. Vsa globinska vrtanja so vodena, možno je vodeno vstavljanje vsadka.
Različne vrste nasedanja:
  • Nasedanje na zobe

Če obstaja možnost, se nastavki enostavno naslonijo na obstoječe zobe. V območju manjkajočih zob in odprtih koncev nastavek naseda na dlesni.

  • Nasedanje na sluznico

Za minimalno invazivne posege. Potrebna je optično odčitana proteza, ki omogoča vrtanje in vstavljanje vsadka nad dlesnijo (tansgingivalno).


Različni sistemi za načrtovanje:
  • Brez lastne programske opreme za načrtovanje
Če nimate svoje programske opreme za načrtovanje, vam lahko Središče za načrtovanje vodil BEGO enostavno pošlje načrt in nastavke.
  • Z lastno programsko opremo za načrtovanje
Če imate svojo programsko opremo za načrtovanje, je to najboljša podlaga za Sistem vodil BEGO, ki se praviloma ujema z vsemi programi za načrtovanje. Seznam aktualnih sistemov se nahaja pod »Sistemi za načrtovanje«. 
 


Vodena kirurgija  - enostavno enostavna!
Seti vodil BEGO so popolno dopolnilo za vaš Sistem vsadkov BEGO Semados® (trenutno se ujema z vrstami S/RS/RSX).
Seti vodil BEGO omogočajo popolnoma vodeno uporabo vsadkov BEGO Semados® (S3.25-4.5 in RS/RSX 3.0-4.5). Za uporabo teh setov potrebujete nastavek za vrtanje BEGO, ki se izdeluje na podlagi tridimenzionalnega, navideznega načrta vsajanja in je opremljen z osnovnimi rokavi za vodila BEGO. Takšen nastavek ponujajo različni proizvajalci. Posodobljen seznam teh najdete tukaj: SimPlant, SICAT, 3Shape, Swissmeda SMOP, Med3D, CoDiagnostiX, NemoScan, Planmeca Romexis.
Če ne uporabljate svojega programa za 3D načrtovanje, vam bo naše Središče za načrtovanje vodil BEGO na podlagi podatkov CT ali DVT, ki nam jih boste poslali po internetu ali na CD-ju, posredovalo predlog načrta za vsadke in izdelan nastavek za vrtanje z vodili BEGO. 
Seti vodil BEGO (Guide Trays) vam ponujajo enostavno uporabo, ki vam gotovo olajša vodeno kirurgijo. Instrumenti so hitro in intuitivno prepoznavni, saj je Set vodil BEGO jasno ločen v dva dela (A in B). Glede na načrtovan premer vrtanja oz. osnovni rokav, ki je v nastavku za vrtanje, boste potrebovali instrumente v zgornjem (A) ali spodnjem (B) delu seta –med obema deloma se nahajajo le globinski svedri. 
Instrumenti so tudi označeni in se nahajajo v zaporedju, kot se uporabljajo (od leve proti desni). Med vstavljanjem vsadka to pomeni dodatno varnost in največjo uporabnost. Vsak nastavek za vrtanje ima priložen prikaz postopka, ki vam pomaga pri izbiri potrebnih instrumentov in podrobno prikazuje posamezne delovne korake (step-by-step). 


NAJPOMEMBNEJŠE PODROBNOSTI
Samozaklepajoče žličke
Dve roki namesto treh: Z novo tehnologijo BEGO – samozaklepajoče žličke vodil BEGO – je popolnoma vodeno vstavljanje vsadkov še bolj priročno. Pri tem postopku ne potrebujete dodatne roke, da drži žličko za vodila BEGO. Enostavno vstavite žličko vodil BEGO v glavni rokav (A ali B) in jih zaklenete z rahlim vrtljajem. Žlička vodil BEGO je zdaj zaklenjena v nastavku za vrtanje in lahko se popolnoma osredotočite na vrtanje. Rahel vrtljaj v drugi smeri je dovolj, da žličko odklenete, tako da lahko hitro in priročno nadaljujete na naslednjem mestu vrtanja. 
Sistem odprtega dostopa
S Seti vodil BEGO se vam ni potrebno omejiti na delo z določenim sistemom vodil. Sistem vsadkov BEGO omogoča, da  različni ponudniki sistemov za načrtovanje v svojo programsko opremo vpeljejo Sete vodil BEGO in tako ostanejo pri uporabi sistema, ki so ga navajeni. Že danes se Seti vodil BEGO ujemajo z velikim številom različnih sistemov. Posodobljen seznam le-teh vam je na voljo tukaj – ali pa nas enostavno vprašajte glede ujemanja.
 
DELATE S SISTEMOM ZA NAČRTOVANJE, KI GA PODPIRA VAŠ LABORATORIJ?
Tudi to ni problem, osnovne rokave vodil BEGO lahko naročite neposredno pri nas.

Podobne objave

Visoko učinkovit sistem vsadkov BEGO Semados®  - RS/RSX vsadki

Visoko učinkovit sistem vsadkov BEGO Semados® - RS/RSX vsadki

Konična samorezna »dvojčka« BEGO Semados® RS in RSX sta sodobna inovacija, ki čakata patentno objavo. Dopolnjujeta družino vsadkov sistema BEGO Semados® S, RI in Mini z dolgoletno tradicijo.

2748
Iz vsadkov BEGO Semados® S so nastali vsadki SC in SCX

Iz vsadkov BEGO Semados® S so nastali vsadki SC in SCX

Vsadki BEGO Semados SC/SCX so samorezni, cilindrični vsadki iz čistega titana (stopnja 4). Za razliko od vsadka SCX ima vsadek SC posebej zaključen vrh glave v višini 0.5 mm.  Pri zadostni ravni kosti je priporočljiva uporaba vsadkov...

2311

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.