OptraGate ExtraSoft in OptraGate Junior

1814
OptraGate ExtraSoft in OptraGate Junior

OptraGate ExtraSoft

OptraGate je dodaten pomočnik, ki omogoča enostavno, učinkovito in udobno razširitev delovnega področja. Omogoča popolno retrakcijo ustnic in lic in zagotavlja relativno izolacijo.

V večini primerov dodatna retrakcija ustnic in lic z dodatnim nerodnim inštrumentom ni potrebna. Še več. Ustnice so popolnoma pokrite in s tem zaščitene. Tridimenzionalna elastičnost retraktorja za ustnice in lica omogoča neovirano gibanje čeljusti ves čas posega.

OptraGate ne vsebuje lateksa in ga je mogoče uporabljati tudi pri pacientih, ki so alergični na lateks. Enostavno in hitro ga je mogoče vstaviti in odstraniti. To lahko stori ena oseba brez pomoči. OptraGate je na voljo v dveh velokostih za odrasle: regular (običajne velikosti) in small (majhne).

Prednosti

  • Znatno povečan dostop

OptraGate nežno in enakomerno odmakne ustnice in lica in ustvari boljši dostop in učinkovitejšo relativno izolacijo področja obravnave. Še več. Povečan dostop bistveno olajša zobozdravstveno obravnavo.

  • Izboljšano udobje pacientov

OptraGate je udoben, saj je tridimenzionalen in prožen. Izboljšana obloga ustnic in lic kot tudi počivanje frenuluma zgornje in spodnje ustnice v retraktorju izboljšujeta udobje tudi med daljšimi zobozdravstvenimi posegi.

  • Širok spekter indikacij

Retraktor za ustnice in lica je mogoče aplicirati pri različnih indikacijah, npr. pri strokovni negi, direktnih restavracijah, digitalnemu jemanju odtisov, vstavljanju indirektnih restavracij kot tudi pri ortodontski obravnavi in otroškem zobozdravstvu.

 

OptraGate Junior

OptraGate ponuja lažji dostop do občutno povečanega delovnega polja.

OptraGate Junior za otroke je popolnoma nov dodaten pripomoček, ki omogoča enostavno, učinkovito in udobno povečavo delovnega polja. Omogoča popolno odmikanje ustnic in lic in zagotavlja relativno izolacijo.

OptraGate je otrokom zelo udoben tudi med dolgotrajnejšimi postopki, saj je tridimenzionalno fleksibilen.

OptraGate omogoča zobozdravnikom in njihovi asistenci lažji dostop do občutno povečanega delovnega polja. Pripomoček omogoča nežno retrakcijo ustnic in lic okrog celotnega obsega ust, od sekalcev do področja molarjev. Uporaba dodatnih nepraktičnih orodij ni potrebna. Poleg tega so ustnice popolnoma prekrite in na ta način zaščitene.

Tridimenzionalna elastičnost odprtine omogoča obvladljivo preglednost in neovirano gibanje čeljusti tekom cele seje. Zato lahko OptraGate ostane nameščen vse od začetka pa do konca terapevtske seje. OptraGate je popolnima brez lateksa, zato je uporaben tudi za paciente, ki so alergični na lateks. Z lahkoto ga namesti in odstrani ena sama oseba brez dodatne asistence.

OptraGate je na voljo tudi v dveh velikostih za odrasle: običajni “Regular” in manjši “Small”.

Prednosti

  • Zelo udoben za paciente

  • OptraGate Junior za otroke je fleksibilen v vseh smereh. Zato je otrokom udoben tudi, ko je nameščen ves čas med dolgotrajnejšimi postopki.

  • OptraGate pomaga otrokom držati usta odprta dlje časa.

  • Nežen vertikalen pritisk, s katerim deluje OptraGate, pomaga otrokom držati usta odprta brez vmesnega zapiranja.

 

Podobne objave

OptraGate

OptraGate

OptraGate enakomerno in nežno razmakne ustnice in lica, s čimer omogoča učinkovito izpostavitev območja posega. Mehak, prilegajoč se material se prilagaja gibanju ust, obenem pa je udoben za uporabo, npr. med preverjanjem okluzije ali rentgenskim...

1891
Zanesljiv in natančen material za odtise - Identium

Zanesljiv in natančen material za odtise - Identium

Podjetje Catapult Education je pri ocenjevanju materialu Identium podelilo priznanje Glas  zaupanja.  Identium je elastomerni material za odtise s tremi viskoznostmi in dodatnim strjevanjem. Temelji na spojini, vinil-siloksan-etru, ki...

684

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.