MTAFlow cement - gladka konsistenca in zdravilni bioaktivni material

506
MTAFlow cement - gladka konsistenca in zdravilni bioaktivni material

Cement iz mineralnih trioksidnih agregatov MTAFlow je zasnovan tako, da se za različne posege  hitro, gladko in enostavno zmeša v ustrezno konsistenco. Gladka konsistenca cementa MTAFlow je posledica izredno finozrnatega prahu in patentiranega veznega gela. Formula povečuje odpornost na izpiranje in zagotavlja, da zmes ostane tam, kamor je nanešena. Nanaša se lahko tudi z brizgami in konicami Ultradent, kar zagotavlja natančen nanos in učinkovito zdravljenje.

  • Bioaktivne lastnosti, ki tvorijo apatit

  • Zmeša se v gladko konsistenco

  • Odporen na izpiranje

  • Pri ustrezni konsistenci se lahko nanese s konico NaviTip™ 29 ga

  • Predvidljivo hitro strjevanje

  • Razmerje mešanja se prilagodi posegu


Bioaktivni material

Po opravljenih analizah je cement MTA bioaktivni material, ki spodbuja celjenje. Cement MTA ob strjevanju sprošča kalcijev hidroksid, ki pri reakciji s tkivnimi tekočinami tvori plast kalcijevega fosfata, ki jo telo prepozna kot hidroksiapatit in se odzove s celjenjem.


Natančen nanos

Cement MTAFlow je zasnovan tako, da se lahko uporablja s konicami Ultradent. Gosta konsistenca se zlahka nanaša s konico Black Micro™ 22 ga, bolj tekoča konsistenca pa s konico NaviTip™ 29 ga, kar zagotavlja nadzorovan vnos kamorkoli v koreninski kanal.


Gladka, prilagodljiva konsistenca

Cement MTAFlow se zlahka meša in zaradi izredno finozrnatega prahu in patentiranega veznega gela ima gladko konsistenco. Razmerje med prahom in gelom se pri mešanju cementa MTAFlow prilagodi predvidenemu posegu in konsistenca lahko sega od zelo goste (putty) do tako tekoče, da ga je mogoče vnašati s konico NaviTip™ 29 ga.

Bistveni deli za več posegov

Komplet MTAFlow vsebuje osnovne sestavine in pripomočke, ki so potrebni za mešanje in nanos cementa in sicer dovolj praška MTA in gela za izvedbo 8-10 posegov, merilno žličko, podlago za mešanje in pripomočke za natančen nanos - 10 brizg Skini, 10 nastavkov Luer Lock in 20 črnih mikro konic.


Učinkovito popravilo stenskih odprtin (perforacij)


Perforacija v vratni tretjini meziobukalnega kanala.


Nameščen cement MTA prikazuje popravilo.


MTAFlow repair cements + 29 ga NaviTip™ tip | Easy, Accurate Delivery

Podobne objave

Variolink Veneer in Variolink Esthetic - Najboljši kompozitni cement

Variolink Veneer in Variolink Esthetic - Najboljši kompozitni cement

Variolink Veneer je kompozit za cementiranje izjemnih estetskih lastnosti, ki polimerizira samo svetlobno. Variolink Esthetic predstavlja novo generacijo kompozitnih cementov, ki ga odlkujeta odlična estetika in enostavna uporaba.

2060

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.