Kompozitni cement ponovno opredeljen: novi GC G-CEM Automix

2211
Kompozitni cement ponovno opredeljen: novi GC G-CEM Automix

Končno se lahko v enem koraku doseže dvojna dolgotrajna zelo močna vez na zobno površino in na estetske restavracije, še posebno cirkonijeve.

Inteligentna rešitev v enem koraku za cementiranje z automix poenostavljenostjo.

Prvi samoadhezivni kompozitni cement z enakovredno vezavo na zobno površino in restavracije, posebej cirkonijeve.
Cirkonij je priljubljena izbira, zlasti v izdelavi estetskih restavracij, prevlek in mostov. In G-CEM Automix podjetja GC je postal prav tako priljubljen pri zobozdravnikih. Razlog: G-CEM Automix je prva inteligentna rešitev samo-adhezivnega kompozitnega cementa, ki v enostavni samomešalni obliki ponuja enakomerno porazdelitev moči vezave na dentin, sklenino ALI cirkonij. Še več, moč vezave ostane stabilna in na nekaterih materialih se s časom še ojača.

Uporabi G-CEM Automix in uživaj:

  • mešanje v enem koraku - delo zate je končano
  • nanašanje v enem koraku - neposreden nanos, tudi v koreninski kanal
  • čiščenje v enem koraku - natančna odstranitev viškov

Z idealnim strjevalnim časom in zanesljivimi rezultati, ki ste jih pričakovali od GC.

 

Dodatne prednosti G-CEM Automix.

Stabilen do zadnje kaplje
G-CEM Automix je zelo zanesljiv - in je zelo stabilen. Odkar za 
G-CEM ni nobenih posebnih zahtev skladiščenja, lahko pričakujete visoko kakovost - od prve do zadnje kaplje. Testi so pokazali, da se tudi pri temperaturi 60˚C G-CEM Automix ne spremeni v gel ali razbarva, tako da boste uživali v enaki konsistenci
ob vsakem času. 

Vaša izbira restavracije
Čeprav se G-CEM Automix veže na zobno površino in na cirkonij enako dobro, to tudi dokazuje odlično vezavo na druge restorativne materiale. Torej ste kadarkoli svobodni pri izbiri pravega materiala za vaše paciente. G-CEM Automix odlikuje najmanjša linearna ekspanzija med samoadhezivnimi kompozitnimi cementi. Ni pomembno katero keramično restavracijo izdelujete, vedno se lahko zanesete na G-CEM Automix.

Neverjetno natančen in trajen
Zahvaljujoč edinstveni formuli, je
G-CEM bolj hidrofilen ob nanašanju - kar omogoči dober oprijem na vlažno strukturo zoba. G-CEM je HEMA-prost, kar zagotovlja dolgotrajno optimalno in stabilno vmesno plast. Zaradi manjšega privzema vode in majhne dovzetnosti za razbarvanje, boste zadovoljni z odlično
obstojnostjo barve - prav tako bodo navdušeni vaši pacienti z naravnim izgledom restavracije.

Še več razlogov, da izberete G-CEM:
• Brez pooperativne občutljivosti
• Sproščanje fluoridov
• Radiopačnost

 

Prihranek na času na stolu - ne na izvedbi.
G-CEM Automix je na več načinov zasnovan tako, da bi vam pomagal hitro in učinkovito obravnavati različne restavracije z veliko boljšimi rezultati - in vaši pacienti bodo bolj zadovoljni.

Nanaša se hitro - potem traja in traja
Lahko uporabljate dve komponenti samomešalnih brizg (double-barrel automix syringe) za bolj učinkovito delo z G-CEM Automix - v samo treh korakih:

1. Iztisnite natančno količino, ki jo potrebujete, na restavracijo.
2. Namestite restavracijo in po možnosti presvetlite za 2-4 sekunde.
3. Odstranite viške materiala s sondom in presvetlite dokončno ali pa pustite približno 4 minute, da se strdi samo.

G-CEM Automix je idealen za nanašanje, ko je potreben daljši delovni čas, kot npr. pri večih restavracijah.

Iščete enostavno rešitev za cementiranje zatičkov? G-CEM Automix je na voljo s posebnimi endodontskimi nastavki, ki imajo podaljšano konico, da lažje vnesete cement v kanal - za cementiranje koreninskih zatičkov.

G-CEM je na voljo tudi v kapsulah, primernih za eno restavracijo (ne več kot 2 enoti).

Fleksibilnost, ki jo želite in čvrstost ki jo potrebujete.
Z inteligentno dvosmerno vezavo.

Ne glede na tehniko, ki jo uporabljate, z G-CEM Automix ne boste žrtvovali veliko dela za dosego močne vezave na dentin, sklenino ali cirkonijeve restavracije.

Ta inteligentna “dvosmerna vezava” je vsekakor inovativna - ampak, kako pametna je?

Kemijska vezava na površino zoba utrdi mehansko povezanost na restavracijo in ima izjemno visoko moč uklonske trdnosti - vsak pomaga razlikovati G-CEM Automix od običajnih samoadhezivnih kompozitnih cementov. G-CEM Automix je edini samoadhezivni kompozitni cement, ki dejansko po termično povzročenem stresu (thermocycling) izboljša moč vezave na zobno površino, in cirkonijevo restavracijo.

Podobne objave

Kaj je potrebno vedeti o trdnosti zobne keramike

Kaj je potrebno vedeti o trdnosti zobne keramike

Pripravil DINESH SINHA, dr., dipl. dentalne kirurgije Višji tehnični in marketinški vodja Oddelka za zobozdravstvo, Kuraray Amerika. Od začetka tega tisočletja tržišče keramičnih prenov, vključno s cirkonijem, litijevim disilikatom in...

723
Pritrjevanje delnih zobnih lusk

Pritrjevanje delnih zobnih lusk

Od začetkov zobozdravstva obstaja želja po estetsko zadovoljivih, minimalno invazivnih in popolnoma ujemajočih se obnovah sprednjih zob. Šele v zadnjem času pa je to željo mogoče uresničiti.

1962
MCX LED mikromotor  - Najmanjši med velikimi

MCX LED mikromotor - Najmanjši med velikimi

Do 40% krajši in 33% lažji. Z nastavljivim LED svetilom je najmanjši in najlažji brezkrtačni mikromotor, ki ga je kadarkoli izdelalo podjetje Bien-Air.

1823

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.