Enostavno in hitro do sijočega nasmeha! - Opalescence GO!

679
Enostavno in hitro do sijočega nasmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ so z zobnim belilom napolnjene odtisne žlice, ki združujejo učinek, ki ga ima beljenje zob pri zobozdravniku, in udobje enostavne, samostojne uporabe doma ali na poti! Komplet vsebuje inovativne žlice UltraFit™, ki se zlahka prilagodijo vsakemu nasmehu in so pripravljene za uporabo takoj, ko se vzamejo iz embalaže. Hitro. Enostavno. Učinkovito. Konec je iskanja popolne rešitve za bele zobe.

Oglejte si sijajne rezultate, ki jih daje beljenje zob z Opalescence Go:

Posnetek pred in po

Najboljši način beljenja zob se je pravkar poenostavil:

Beljenje zob z izdelki Opalescence™ je že več kot 30 let varna, zaupanja vredna in zanesljiva pot do belega, sijočega nasmeha. Z izdelki Ultradent se zobje belijo kemično, z vodikovim ali karbamidnim peroksidom - ni se torej potrebno zanašati na LED luči, aktivno oglje in podobne modne muhe. Žlice Opalescence Go so vnaprej napolnjene z ustrezno količino gela vodikovega peroksida za beljenje zob. Pakirane so posamično in se lahko nosijo s sabo, kar zagotavlja enostavno in diskretno beljenje tudi pri pacientih z najbolj zasedenim urnikom.

Inovativna žlica UltraFit™ je izdelana iz edinstvenega, zelo prilagodljivega materiala, ki se udobno prilega vsakemu nasmehu. Material žlice se odziva na telesno temperaturo pacienta - začne se oblikovati okoli okluzalnih površin in prodre v medproksimalne prostore. Žlica UltraFit zagotavlja tudi izredno pokritost - od molarja do molarja in od bukalne do lingvalne strani - pobeli celoten nasmeh in zagotavlja, da se na zobeh med beljenjem nahaja največja možna količina belilnega gela.

Značilnosti beljenja zob z Opalescence Go:

  • Brez potrebe po odtisih ali kalupih
  • Pripravljen za uporabo takoj, ko se vzame iz embalaže
  • Žlica UltraFit se prilagodi vsakemu nasmehu
  • Na voljo z 6% vodikovim peroksidom
  • Belilni gel vsebuje kalijev nitrat in fluorid – za udobje pacientov
  • Dva okusa: melona in meta
  • Veganski - brez uporabe živalskih izdelkov
  • Potrdilo Brez glutena
  • Potrdilo Košer

Nagrajen izdelek vodilnih proizvajalcev na področju beljenja zob na svetu

Vnaprej napolnjene žlice za beljenje zob Opalescence Go so odgovor na potrebe pacientov, ki želijo udobno beljenja zob, kjerkoli so. Žlice lahko nosite v žepu ali v torbici in jih uporabite takoj, ko jih vzamete iz embalaže. Žlica UltraFit™ je izdelana iz diskretnega materiala, ki zagotavlja popolno udobje pacientov, in je vnaprej napolnjena z optimalno količino belilnega gela za zobe. Tako si lahko vaši pacienti belijo zobe, kadar in kjer želijo. Odtisi, modeli, čakanje na laboratorij, prilagojene žlice ali LED luči za beljenje zob niso potrebne – žlice Opalescence Go so enostavne in priročne za uporabo, tako za zobozdravnika kot za pacienta.

Podobne objave

BELJENJE ZOB – Tretma z velikim potencialom

BELJENJE ZOB – Tretma z velikim potencialom

Kljub dejstvu, da je tretma beljenja zob aktualen skozi celotno leto, se z bližajočim se poletjem povpraševanje pacientov za le-tem povečuje. Prav gotovo ste to opazili tudi v svoji ordinaciji. Ali torej optimalno izkoriščate ves potencial tega...

1843
Medicinsko in kozmetično beljenje zob podjetja Utradent

Medicinsko in kozmetično beljenje zob podjetja Utradent

Opalescence® Boost 40% vodikov peroksid - za hitre rezultate Beljenje v ordinaciji Za aktivacijo ni potrebna svetloba!

2504

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.