Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

811
Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Materiali za 3D tiskanje Nextdent imajo potrdila CE in so biokompatibilni, kar vam omogoča, da z njimi tiskate odtisne žlice, modele, vodila za vrtanje ter začasne prevleke in mostičke. In ponudba raste, saj NextDent v svoj nabor redno dodaja nove materiale za zobotehniko in zobozdravstvo. Materiali so na voljo v količinah po 1 kg.

NextDent SG (Surgical Guide) - Oblikujte in natisnite visoko natančna prozorna vodila za vrtanje.
NextDent SG je biokompatibilen material razreda I, razvit za tiskanje kirurških vodil pri kirurgiji vsadkov. Material zagotavlja visoko natančnost, zato je se lahko tulci za vrtanje vstavijo neposredno po tiskanju. To omogoča še večjo natančnost med kirurškim posegom. Z uporabo razkužil se lastnosti materiala NextDent SG ne spremenijo.
Material se lahko sterilizira tudi z običajnimi postopki v avtoklavu. Uporaba avtoklava ne vpliva na dimenzijsko stabilnost materiala NextDent SG, zato je je le-ta primeren za uporabo pri vsaki operaciji. Na voljo je v prosojno oranžni barvi.

NextDent SG

NextDent Model 2.0 – Visoko natančen tisk zobnih modelov.
Za NextDent Model 2.0 je značilna visoka stopnja točnosti, zato je ta material še posebej primeren za izdelavo podrobnih vzorčnih protetičnih in ortodontskih modelov, ki zahtevajo visoko natančnost. S pomočjo barv in motnosti ti modeli zelo nazorno prikazujejo podrobnosti in imajo idealno površino za optično odčitavanje (skeniranje).
Natančno natisnjeni modeli so odlična osnova za ustvarjanje vašega zobnega nadomestka. Na voljo so v barvi breskve, beli in sivi.

NextDent Model 2.0

NextDent C&B MFH (Micro Filled Hybrid) - Popolno ravnovesje med motnostjo in prosojnostjo.
NextDent C&B Micro Filled Hybrid je biokompatibilen material razreda IIa, razvit za prevleke in mostičke. Trdnost mu daje ravnovesje med anorganskimi polnili in smolo.
Material je enostaven za končno obdelavo in loščenje, obarvati pa ga je mogoče z vsemi vrstami kompozitnih kompletov za barvanje. Popolno ravnovesje med motnostjo in prosojnostjo zagotavlja, da se natisnjena prevleka popolnoma zlije med obstoječe zobe. Na voljo v barvah BL, N1, N1,5, N2, N2,5 in N3.

NextDent C&B MFH

NextDent Cast - material za 3D tiskanje, ki zgori brez ostankov
NextDent Cast je material za 3D tiskanje, ki zgori brez ostankov in se lahko uporablja v vseh primerih. Ne glede na to ali potrebujete podporno strukturo, ogrodje ali ortodontski pripomoček. Preprosto oblikujte in natisnite z uporabo Nextdent materiala za odlitke in  priporočenega materiala za odtise.
Odlivanje izdelkov iz kovine, ki ste jo predvideli. Na voljo v vijolični barvi.


 

NextDent Cast

Podobne objave

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Celotna paleta se je razširila na 6 barv, kar zobnim laboratorijem in ordinacijam omogoča izdelavo osnove proteze, ki se natančno ujema s pacientovimi dlesnimi in daje naravni videz. Nextdent napoveduje izid novega materiala za 3D tisk...

1613
CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC je vrhunska kompozitna smola, ki se s z dodajanjem uporablja za izdelavo biokompatibilnih stalnih prenov, vključno s prevlekami, inleji, onleji, zobnimi luskami in umetnimi zobmi za proteze. Ta material razreda IIa ima dovoljenje FDA...

929
Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Ta majhen tiskalnik s tehnologijo LCD zagotavlja popoln delovni postopek, ki vključuje tudi naš nov sistem NextDent Wash & Cure za naknadno obdelavo. Ta zanesljiv delovni postopek ponuja enostavno uporabniško rešitev za 3D-tiskanje z...

1651

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.