CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

927
CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC je vrhunska kompozitna smola, ki se s z dodajanjem uporablja za izdelavo biokompatibilnih stalnih prenov, vključno s prevlekami, inleji, onleji, zobnimi luskami in umetnimi zobmi za proteze. Ta material razreda IIa ima dovoljenje FDA (510(k)), oznako CE in najboljše lastnosti v svojem razredu.

Z digitalnim sistemom NextDent lahko zobotehnični laboratoriji in ordinacije izdelujejo zobne prenove, ki so 30 % močnejše od izdelanih z običajnimi metodami in hkrati zmanjšujejo količino odpadnega materiala.
CROWNTEC je na voljo v petih odtenkih, ki zagotavljajo ujemanje z odtenkom zob pacienta in naraven estetski videz. Odtenki po standardu VITA® so SW (belilo), B1, A1, A2 in A3.

"Naš cilj je pomagati zobozdravnikom, da so bolj učinkoviti, in s tem izboljšati učinke zdravljenja pri končnih uporabnikih, pacientih," pravi Stef Vanneste, podpredsednik in generalni direktor za zobozdravstvo v podjetju 3D Systems. "3D Systems se je uveljavil kot vodilni na področju digitalnih zobozdravstvenih rešitev, kar vključuje obsežno paleto naših materialov NextDent. Ker se z inovacijami orientiramo po potrebah naših strank, je to strateško partnerstvo ključnega pomena pri izboljšanju lastnosti naših materialov. V podjetju Saremco smo našli partnerja, ki ne le deli naše vrednote in prepričanja glede inovacij, pač pa je tudi strokovno podkovano v digitalnem zobozdravstvu. Njihov material CROWNTEC je pomemben dodatek v široki paleti materialov NextDent in je še en korak k boljši pomoči zobozdravnikom, ko gre za izboljšanje učinkov zdravljenja pri pacientih."


How to clean CROWNTEC​

CROWNTEC dopolnjuje paleto materialov podjetja 3D Systems, ki obsega 30 edinstvenih smol NextDent - največje število, ki je na voljo pri kakšnem dobavitelju zobozdravstvenih materialov za 3D tisk. Paleta vključuje NextDent C&B Micro Filled Hybrid (MFH) - biokompatibilen material razreda IIa, razvit za izdelavo začasnih prevlek, mostičkov in umetnih zob. S dodajanjem smole CROWNTEC v našo ponudbo je zobotehničnim laboratorijem in ordinacijam zdaj na voljo idealna estetska rešitev za vse te primere in še dodatno tudi za stalne prevleke.

Lastnosti:

  • Za stalne prevleke, inleje, onleje, zobne luske in umetne zobe
  • Visoko estetski enofazni material z opačnostjo, ki se popolnoma sklada z odtenki naravnih zob
  • Izjemna biokompatibilnost: brez topnih snovi v mokrem okolju
  • Hitro pripravljena za uporabo, ni je treba veliko pretresati
  • Upogibna trdnost > 135 MPa (povprečno)
  • E-modul: > 4000 MPa
  •  

PRENESITE PREGLED ZDRUŽLJIVOSTI


↓ Pregled združljivosti lahko prenesete tako, da izpolnite obrazec 

  Obrazec:

Podobne objave

3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

Figure 4 omogoča hitro in avtomatizirano produktivnost s ponovljivimi, natančnimi deli s prikazovano zmogljivostjo Six Sigma v resničnem svetu, v raznoliki paleti materialov, izdelanih v proizvodnji.

1588
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Celotna paleta se je razširila na 6 barv, kar zobnim laboratorijem in ordinacijam omogoča izdelavo osnove proteze, ki se natančno ujema s pacientovimi dlesnimi in daje naravni videz. Nextdent napoveduje izid novega materiala za 3D tisk...

1610
Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Ta majhen tiskalnik s tehnologijo LCD zagotavlja popoln delovni postopek, ki vključuje tudi naš nov sistem NextDent Wash & Cure za naknadno obdelavo. Ta zanesljiv delovni postopek ponuja enostavno uporabniško rešitev za 3D-tiskanje z...

1647

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.