cover__image

Svetovanje

Svetovanje


  • Želite vlagati v nove tehnologije, novo opremu, odpreti, preseliti ali povečati ordinacijo/laboratorij? Vse to odpira veliko vprašanj, od finančne upravičenosti vložka, tehničnih zahtev, zakonskih omejitev, izbora opreme, načina financiranja itd.

Izkoristite naše vsestransko znanje in poznavanje materialov, opreme, tehnologije, trendov in celotne industrije. Posavetujte se z nami in prepričali se boste o naši strokovnosti.

Vlaganje v novo opremo in digitalno tehnologijo lahko spremeni vaše delovne prostore, razširi vrsto in obseg storitev, predvsem pa učinkovitost in zadovoljstvo pacienatov. DentalMedical nudi celovito podporo ordinacijam in laboratorijem, še posebej pa pestro poudbo kakovostne opreme in tehnoloških možnosti. Naši strokovnjaki za opremo in tehnologije so zanesljivi svetovalci, ko gre za izbor najbolj primerniih rešitev pri celoviti zasnovi in opremljanju ordinacije ali laboratorija.

Potreba po novi opremi se običajno prepozna, ko obstoječa oprema zastari ali postane neučinkovita in ne ustvarja več dovolj prihodkov. Če kdo, smo mi tisti, ki vemo, da je nakup opreme pomembna poslovna odločitev. Kolikšni so dejanski stroški in ali boste vi in vaša ekipa lahko izkoristili ves poslovni potencial opreme ter si dovolj hitro povrnili stroške njenega nakupa, sta poglavitni vprašanji.

Pri odgovorih so vam na razpolago naši strokovnjaki za prodajo opreme. Skupaj boste analizirali vaše trenutno stanje in potrebe ter prejeli vse razpoložljive informacije glede opreme, ki najbolje ustreza vašemu proračunu in vam bo v največji merila nudila finančno povračilo za vlaganja v opremo.

Cilj podjetja DentalMedical ni hiter zaslužek, pač pa najboljše rešitve za vas. Mi vemo, da je nakup opreme šele začetek vaših vlaganj v prenovo. Če opremo kupite pri podjetju DentalMedical, se bo vaš nakup nadaljeval z nasveti, kako in s katerimi materiali najučinkoviteje izkoristiti opremo, predvsem pa bomo poskrbeli za usposabljanja vaših zaposlenih za novo opremo. Z nami boste ob sebi imeli nekoga, ki bo tudi po nakupu skrbel, da je bil nakup nove opreme dobičkonosen finančni vložek.

Vedite, da se nakup pri podjetju DentalMedical, vedno pokaže kot odlična poslovna odločitev!

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.