Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja
Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja
0 117

 

S prednastavljenimi načini delovanja in poenostavljenim upravljanjem je Chiropro L popoln sodelavec za vsadne in zobozdravstvene kirurške posege. Vsebuje nastavitve za 8 vsadnih sistemov, ki so na tržišču najpogostejši.
 


Na vsaki stopnji postopka na zaslonu prikaže vse klinične podatke, ki jih potrebujete za tekoč potek dela. Vgrajeno ima pršilo vode, ki preprečuje pregrevanje kosti in zagotavlja dolgo vztrajno delo.


TEHNIČNI PODATKI:

 • Nadzorno stikalo (razkužljivo): -
 • Vstavljanje vsadkov: ✓
 • Vgrajeni kirurški postopki: ✓
 • Kirurški protokoli: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
 • Vodeni kirurški protokoli:  -
 • Digitalni potek dela (uvozi podatke iz programa za načrtovanje CodiagnostiXTM):  -
 • Izvoz kirurškega poročila:  -
 • Največji navor vrtljivega dela pri delu z vsadki: 55 Ncm
 • Mere D x Š x V: 309mm x 220mm x 123mm
 • Teža: 2,7 Kg
 • Jamstvo: 2 leti
 • Podatki za MX-i: MX-i LED 1600755-001; Samo-zračenje
 • Mere mikromotorja ø x D: 23 x 91mm
 • Teža mikromotorja: 115g
 • Oznake: Chiropro L komplet z CA 20:1 L 1700307-001; Chiropro L komplet brez CA 1700298-001

 


Chiropro L podjetja Bien-Air vam s svojo močjo in natančnostjo zagotavlja, da boste samozavestno premagali vsak izziv!

Chiropro L ima nastavitve za 8 na tržišču najpogostejših vsadnih sistemov. Postopki dela z njimi so prednastavljeni in se prikazujejo na zaslonu. Hkrati lahko Chiropro L prilagodite svojim potrebam in potrebam drugih uporabnikov. Samo par sekund je potrebno za določitev, shranjevanje in spreminjanje posameznega programa. 

Z namenom, da poenostavi vsakodnevno delo, je Chiropro L neskončno vsestranski in omogoča uporabo pri številnih posegih v implantologiji, zdravljenju korenin in zobni kirurgiji. ProImplant je poenostavljena različica namenjena zgolj implantologiji. Vse naprave so opremljeno z izredno uporabno peristaltično črpalko, zasnovano in patentirano v podjetju Bien-Air. Vodne cevke vsebujejo notranjo oporo, ki zagotavlja zelo enostavno rokovanje in najvišjo možno higieno. Zgoraj navedeni vsadki so blagovne znamke podjetij z enakimi imeni. Podatki, ki jih vsebujejo programi proizvajalcev, so informativne narave in Bien-Air ne prevzema odgovornosti za njih. Podatki se lahko spreminjajo brez opozoril.

 

CHIROPRO L – NEPREMAGLJIVA MOČ

Ko uporabljate Chiropro L, je vse oblikovano za vaše udobje. Mikromotor Chiropro MX-i LED, najmočnejši in najlažji na tržišču, ima LED svetilo, ki sveti z isto močjo ne glede na hitrost motorja. Držalo se lahko pohvali z eno najmanjših glav, ki so bile kadarkoli izdelane. Vgrajeno ima edinstveno pršilo vode, kar držalo dela izredno enostavno za uporabo. Njegovo palično LED svetilo z dvojnim steklom zagotavlja še, da je svetloba nespremenjena ne glede na hitrost obratov. Chiropro L nudi 8 poglavitnih vsadnih sistemov in vse njihove dele. Lahko ga tudi prilagodite lastnim potrebam.

Dental Medical je ponosni zastopnik vseh izdelkov Bien-Air.

 

Podobne objave
VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke
To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.

 
Delitev
Objave
Napišite komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.