Primerjava izdelkov: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

1053
Primerjava izdelkov: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

NexxZr T Multi 

NexxZr: T Multi je večplastni cirkonijev oksid (3Y-TZP cervikalno, 5Y-TZP incizalno) zadnje generacije. Od ostalih zobozdravstvenih materialov ga razlikuje kombinacija zelo visoke upogibne trdnosti (1170 MPa cervikalno, 630 MPa incizalno) ter tekočega prehoda barve in prosojnosti.


NexxZr T Mutli made in USA

Prednosti

  1. Tekoči prehodi barve in prosojnosti
    Večnamenska estetika
  2. Visoka trdnost
    Velika raznolikost indikacij
  3. Visokokakovostni postopek izdelave
    Sintranje brez pritiskov in popačenja ter visoka natančnost prileganja

NexxZr+ Multi

NexxZr+ Multi je večplastni cirkonijev oksid (4Y-TZP cervikalno, 5Y-TZP incizalo) s prehodi naravnih  barv in prosojnosti ter z visoko upogibno trdnostjo (880 MPa cervikalno, 630 MPa incizalno).


NexxZr + Mutli made in USA

Prednosti

  1. Prehodi naravnih barv
    Učinkovita izdelava prenov naravnega videza
  2.  Posebej prilagojeni prehodi prosojnosti
    Dobra pokritost cervikalnega dela in povečana prosojnost incizalnega dela
  3. Visoka upogibna trdnost
    Prenove posameznih enot do mostičkov do treh enot 

Kateri Multi je priporočljiv za katero indikacijo?

NexxZr+ Multi je posebej priporočljiv zaradi svoje visoke estetike, za monolitske prenove posameznih zob in mostičkov (do 3 enot) v sprednjih in zadnjih predelih zob.

NexxZr T Multi se lahko uporablja bolj splošno in je priporočljiv za prenove posameznih zob in mostičke (do 14 enot) v sprednjih in zadnjih predelih zob. Za visoko estetske prenove v sprednjem predelu zob je priporočena tehnika mikro cut-back.

Nasveti in triki za NexxZr T Multi/ NexxZr+ Multi

NexxZr T Multi in NexxZr+ Multi sta dobavljiva v različicah za dva programa sintranja. Hitri program za prevleke posameznih zob do mostičkov s 3 enotami s skupnim trajanjem približno 5 ur. In počasni program za prevleke posameznih zob do mostičkov s 14 enotami s skupnim trajanjem približno 10 ur. Pomembno: zagotovite, da v hitrem programu ni preseženo največje število enot (največ 5, npr: mostiček s 3 enotami in dve prevleki ali 5 prevlek posameznih zob itd.)

IZPOLNITE OBRAZEC
↓ Brošuro lahko prenesete tako, da izpolnite obrazec ↓ 

  Obrazec za prenos brošure

Podobne objave

Ne samo kolut in ne samo multi... to je NexxZr T Multi!

Ne samo kolut in ne samo multi... to je NexxZr T Multi!

NexxZr: T Multi (narejen v ZDA) je večplastni cirkonijev oksid najnovejše generacije (3Y-TZP cervikalno, 5Y-TZP incizalno). Od ostalih zobozdravstvenih materialov ga razlikuje kombinacija zelo visoke upogibne trdnosti (1170 MPa cervikalno, 630 MPa...

1848
Veneer restoration

Veneer restoration

Initial situation: The 40 year old female patient presented because she was not satisfied with the appearance of her front teeth (Figs. 1 – 2).

1898

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.