Nudimo vam celovito rešitev najvišje kakovosti – Dürr Dental

1137
Nudimo vam celovito rešitev najvišje kakovosti – Dürr Dental

Podjetje Dürr Dental AG sta leta 1941 ustanovila brata Karl in Wilhelm Dürr iz Gechingena v nemškem Schwarzwaldu. Sedež podjetja se danes nahaja v 50 km oddaljenem Bietigheim-Bissingenu, blizu mesta Stuttgart, kjer 400 zaposlenih raziskuje in razvija, proizvaja, trži in prodaja.

Skupina Dürr Dental Group ima trenutno po svetu 1000 zaposlenih, zastopništva v 40 državah, v letu 2013 so ustvarili prihodke v višini 210 milijonov evrov. Podjetje je že desetletja sinonim napredka in inovacij na področju zobozdravstva. Podjetju Dürr Dental lahko pripišemo veliko standardov moderne kirurgije kot na primer stisnjen zrak brez oljnih primesi in higiensko sesanje fino razpršenih delcev tekočine. Spekter izdelkov podjetja vključuje tudi izdelke za enkratno uporabo in posebne nastavke za aspiracijo, zajema digitalizacijo ordinacije od optičnega čitalnika ustne votline, programske opreme, 3D CT do izdelave kirurških vodil.

Ostali ponujajo samo del sistema, Dürr Dental nudi vse

Zobozdravniki po svetu zaupajo podjetju Dürr Dental. Podjetje ponuja veliko sistemskih rešitev na področju diagnostičnih sistemov, higiene in naprav. 

Martin Dürrstein poudarja: “Dürr Dental postavlja visoke standarde za inovacije in tehnologije tekom svojega razvoja. Imamo kakovostne rešitve za vse probleme.” Da zagotovijo najvišjo možno kakovost izdelkov, Dürr Dental zaključi celoten proces proizvodnje v lastnih obratih v Nemčiji.

Ime Dürr Dental v svetu že skoraj osem desetletij predstavlja tehnološki napredek, inovacije in kakovost na področju zobozdravstva.

Made in Germany

Znana znamka "Made in Germany", ki je bila v preteklosti simbol za kakovostno izdelavo, ni več dovolj, da obdrži korak z mednarodno konkurenco. V času, ko zakoni postajajo strožji, mora podjetje kot celota dokazati, da izpolnjuje mednarodne standarde kakovosti.

Od 22. decembra 2010 nosi podjetje Dürr Dental AG status "pooblaščenega ekonomskega upravljalca AEO-C”. Stranke podjetij s tem statusom uživajo prednosti poenostavljenega postopka carinjenja. Ta status krepi položaj podjetja kot proizvajalca, dobavitelja in predvsem zanesljivega poslovnega partnerja.

Dürr Dental AG je uvrščen med najboljša mala in srednja podjetja v Nemčiji, podjetje je dobitnik številnih nagrad in priznanj za družbeno odgovornost, zdravstveno komunikacijo, poslovno uspešnost in za oblikovanje.

Podobne objave

Dürr Dental amalgam separatorji-izpolnjujejo vse zahteve nove regulative

Dürr Dental amalgam separatorji-izpolnjujejo vse zahteve nove regulative

Dürr Dental izdeluje to opremo že skoraj 30 let in zlahka dosega mednarodni standard za ločevanje amalgama (ISO 11143: 2008), ki zahteva vsaj 95% zadržanje amalgama.

2241
VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.  

1904
VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

Od pridobivanja in urejanja radiografskih posnetkov in slik s fotoaparata do delitve slik prek oblakov, načrtovanja vsadkov ter vaje za vrtanje- VistaSoft združuje vse različne niti slikanja zob.

1356

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.