NOVA - BOLJŠI PREGLED, IZBOLJŠANA DOSTOPNOST

549
NOVA - BOLJŠI PREGLED, IZBOLJŠANA DOSTOPNOST

Že 60 let podjetje Bien-Air neprestano uvaja praktične inovacije, optimizira ergonomijo in povečuje zanesljivost svojih naprav. V podjetju verjamejo, da kakovost in zanesljivost njihovih naprav podkrepita kakovost in natančnost vašega dela.
Od trenutka, ko so začeli snovati držalo Nova, so imeli eno samo vizijo – brez popuščanja kompromisom... Zaradi majhne glave, vitkega ročaja, lahkosti, tihega delovanja in izjemne vzdržljivosti je Nova - povedano preprosto – najbolj napredno držalo na trgu.

ZA BOLJŠO DOSTOPNOST V USTIH
Majhna glava in vitek ročaj držala Nova povečata vaše vidno polje in zagotavljata lažji dostop do zadnjega dela ustne votline. Nova ima najmanjšo glavo in najtanjši ročaj med vsemi držali Bien-Air.

NAJLAŽJI
Grajen iz nerjavečega jekla je Nova najlažje držalo na trgu. Njegova lahka zasnova izboljša ergonomijo in zmanjšuje utrujenost zapestja med vsakodnevnim delom.

MANJ TRESLJAJEV
Že od prvih skic je bilo držalo Nova zasnovano tako, da premaguje težave običajnih držal. Njegovi popolnoma optimizirani zobniki, zgradba iz nerjavečega jekla in ročaj v enem kosu zmanjšujejo tako tresljaje kot glasnost in s tem povečujejo udobje uporabnika.

ZDAJ IZ NERJAVNEGA JEKLA
Uporaba nerjavečega jekla znatno zmanjša obrabo držala in ga naredi štirikrat bolj odpornega na udarce.

4-KRAT BOLJ VZDRŽLJIVO
Zaradi nove oblike ima držalo Nova dvakrat daljšo življenjsko dobo kot prejšnja generacija držal.

  1. PODALJŠANA ŽIVLJENJSKA DOBA. Zobniki Cylcro so oblikovani tako, da zmanjšujejo trenje in ščitijo pred obrabo. Zaradi te novosti je Nova izjemno vzdržljivo držalo.
  2. POVEČANA ZANESLJIVOST. Sistem vpenjanja vsebuje novo prevleko PVD. Zaradi tega je odpiranje/zapiranje zanesljivejše in podaljša življenjsko dobo za 30 % v primerjavi z običajnimi držali. Prav tako zmanjšuje možnosti nepravilnega delovanja, zatikanja, kar zagotavlja hitrejše delo brez prekinitev.
  3. POVEČANA VARNOST. V keramični gumb, ki je toplotno izoliran od glave držala Nova, je vgrajena patentirana tehnologija za preprečevanje segrevanja Cool Touch+, ki preprečuje zadrževanje toplote in tako zmanjšuje tveganje opeklin pri pacientih.
  4. POSLOVITE SE OD OVIR. Da se zagotovi optimalna priprava delovnih območij v ustih, usmeri sistem Accu-Spray Quattro Mix z lasersko natančnostjo štiri asimetrične curke zraka/vode* na konico nastavka. Z enim od motorjev LED je povezan večnitni stekleni optični prevodnik, ki posnema pogoje dnevne svetlobe z zmanjšanim odsevom in omogoča izjemno vidljivost na delovnem območju.
  5. ZMANJŠANO TVEGANJE NAVZKRIŽNE KONTAMINACIJE. Tveganje navzkrižne kontaminacije se zmanjša zaradi nepovratnega ventila in zatesnjene glave (Sealed Head). Nepovratni ventil znatno zmanjša vračanje tekočin iz ustne votline v cevke držala, zaščita Sealed Head pa zmanjšuje prodiranje tekočin v glavo držala.

BROŠURA - NOVA 1:1L i 1:5L
↓ Če želite prenesti brošuro, lahko to storite z izpolnjevanjem obrazca ↓ 

  Obrazec za izpolnjevanje:

Podobne objave

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

Nekateri izdelki so nepogrešljivi, ker nas navdušujejo že 40 let, in klasični držali CA 1:1 in CA 1:5 podjetja Bien-Air sta dva takšna. Njun razvoj je neustavljiv, zavidljivi učinkovitost in trpežnost pa ju postavljata na vrh pred konkurenco.

1532
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2777

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.