MyLunos Duo® – namizna enota za ultrazvočno terapijo in terapijo s prahom

305
MyLunos Duo® – namizna enota za ultrazvočno terapijo in terapijo s prahom

Univerzalna naprava za vse namene

MyLunos Duo® združuje dve najpomembnejši metodi terapije za profilaktično sejo: terapijo s prahom in ultrazvočno terapijo. Kombinirana enota omogoča popolno profilakso in parodontalno terapijo z uporabo samo ene naprave, z visoko fleksibilno uporabo, prilagojeno potrebam posameznega pacienta - od ultrazvočnega odstranjevanja supragingivalnega in subgingivalnega zobnega kamna do odstranjevanja barv in biofilma s prahom.

Oblikovanje prilagojeno uporabi

Med profilaktično sejo ali parodontalnim zdravljenjem lahko uporabljate funkcije Supra in Perio, da glede na potrebo preklapljate med supragingivalno in subgingivalno aplikacijo s prahom. Tukaj se lahko dve različni vrsti Lunos® Prophy prahu enostavno zamenjata. Poleg tega je možno med terapijo po potrebi preklopiti s praha (poliranje) na ultrazvok. Zaščita pred zamašitvijo: Neprekinjen pretok zraka zanesljivo preprečuje nastanek oblog v cevovodnem sistemu in preprečuje zamašitev naprave.


 Design tailored to the application

Jasno postavljena in higienska zaslonska plošča

Vse funkcije je mogoče hitro in intuitivno uporabljati, tudi med uporabo. Zahvaljujoč svoji ravni površini se lahko celotna enota hitro in enostavno čisti in dezinficira. Priporočamo FD 322 premium robčke za to iz DÜRR DENTAL System Hygiene. ID 213 sistem za dezinfekcijo instrumentov prav tako čisti in dezinficira vse komponente na napravi.


 Clearly laid out and hygienic display

Fleksibilen vodni sistem

MyLunos Duo® ima fiksno vodno povezavo za obe področji uporabe - poliranje in ultrazvok - kot tudi pomožni vodni rezervoar s kapaciteto 500 ml za ultrazvočne aplikacije. Ustrezen dovod vode za ultrazvočne aplikacije je mogoče izbrati glede na zahteve. Voda se segreje na prijetno temperaturo za pacienta.


 Flexible water system

360° stopalni stikalo

Vse funkcije uporabe se aktivirajo preko modernega stopalnega stikala. Zaradi svoje okrogle oblike in kompaktne velikosti ga je enostavno postaviti na tla, kjer se ga lahko upravlja z vseh strani za maksimalno fleksibilnost.


360° foot switch

Prednosti MyLunos Duo®:

  1. Usmerjeno k potrebam
    Ena naprava, ena rešitev – za vsak primer pacienta in za vsak scenarij terapije.
  2. Učinkovit
    Multifunkcionalne možnosti uporabe in visoka moč čiščenja do koreninskega območja.
  3. Kompatibilen
    Lunos® sistem šob je kompatibilen z MyLunos® šobo za prah kot tudi z MyLunos Duo® kombinirano napravo.
  4. Usmerjeno k storitvam
    Najboljša storitev – za največje zadovoljstvo uporabnikov.

FUNKCIJE:


 SUPRA

Supra Funkcija za supragingivalno aplikacijo v kombinaciji s Supra šobo in posodo za Supra prah. Za to aplikacijo so na voljo Lunos® Prophy praški Gentle Clean z okusi Neutral, Spearmint in Pomaranča.


 CPERIO

Perio Funkcija za subgingivalno aplikacijo v kombinaciji s Perio šobo in sterilnim enkratnim vrhom, kot tudi posodo za Perio prah. Za to aplikacijo je na voljo Lunos® Prophy prah Perio Combi z okusom Neutral.


REFILL

>

Polnjenje Funkcija Refill sprosti tlak v posodah za prah, kar omogoča odpiranje in preprosto odstranjevanje posode za prah brez predhodnega izklopa naprave – za fleksibilno polnjenje z Lunos® Prophy praški.

 

MyLunos Duo® orodna kartica

 

Z orodno kartico MyLunos Duo® je zelo enostavno preveriti obrabo posameznih instrumentov. Če vrh instrumenta ne doseže do magenta črte, je treba instrument zamenjati z novim.

 

Prosim, da pristopite in prenesete PDF, ki ga je mogoče natisniti v originalni velikosti.

 TOOL CARD 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

Minimalno invazivno nekirurško parodontalno zdravljenje z ultrazvočno napravo VECTOR® PARO PRO

Minimalno invazivno nekirurško parodontalno zdravljenje z ultrazvočno napravo VECTOR® PARO PRO

Delovna skupina 2 Svetovne delavnice o klasifikaciji parodontalnih in periimplantantnih bolezni in stanj je v poročilu leta 2017 soglasno opredelila parodontitis kot kronično več faktorsko vnetno bolezen, povezano z disbiotičnim biofilmom, za...

659
VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke

To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.  

1906

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.