CATO OK STOL

557
CATO OK STOL

Navdih za stol OK smo dobili pri konju: tudi če dolgo sedite na konju, ohranite dobro držo in zgornji del telesa je v popolnem ravnovesju. Ta dejstva so pripeljala do znane oblike »konjskega sedla«, ki ponuja veli nabor nastavitev položaja.

  • Za aktivno sedenje
  • Udoben v vsakem položaju
  • Visok, srednji in nizek naslon z vgrajenim naslonom za stopala
  • Med najbolj okolju prijaznimi izdelki na trgu
  • Svež in lahek
  • Uporaben, kjer ga potrebujete

Stol OK ponuja nešteto možnosti za delo brez omejitev: sede, v pol-pokončnem položaju ali ob delovnem pultu. Edinstvena oblika naslona ponuja idealno oporo za različne sedeče položaje in ne ovira možnosti gibanja telesa.

Značilnosti:

  1. NASTAVLJIVA VIŠINA – Nastavitve so možne od nizkega sedečega položaja do pol-pokončnega.
  2. NASLON ZA STOPALA – Za podporo nog in spremembo položaja.
  3. SEDIŠČE KONJSKEGA SEDLA – In edinstvena oblika naslona spodbujata gibanje in vas vabita, da spreminjate svoj položaj med sedenjem.

Stol OK se samodejno odziva na naravne gibe telesa. S svojim velikim naborom nastavitev jim omogoča popolno svobodo. Je idealen za aktivno in udobno sedenje v vsakem položaju in se samodejno odziva na telesne gibe v različnih položajih. Edinstvena oblika naslona ponuja idealno podporo za različne sedeče položaje brez omejitve gibanja. Idealna oblika, ki omogoča svobodno in naravno življenje brez omejevanja prirojene želje po gibanju.

MOŽNOSTI NASTAVITEV:

A. Višina sedišča.
B. Globina sedišča.
C. Višina naslona.
D. Trdnost gibanja naslona.
E.  Zaklep naslona.

PODNOŽJE JE NA VOLJO V: barva srebrnega aluminija

BARVE, KI SO NA VOLJO PO NAROČILU: siva, črna petrolej.

Podobne objave

 AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Švicarski izdelek znamke AIRFLOW®, razvit v raziskovalnem centru EMS z več kot 100.000 urami tehničnih in kliničnih testiranj v sodelovanju z vodilnimi zobozdravniki po vsem svetu. AIRFLOW® Prophylaxis Master je...

755
Miradent - profesionalno preprečevanje kariesa

Miradent - profesionalno preprečevanje kariesa

Mira-Clin® hap – Polirna pasta s hidroksiapatitom: Za profesionalno čiščenje in loščenje zob; Pomaga pri zdravljenju preobčutljivega zobnega vratu; Nežno odstranjuje razbarvane zobe in obloge, hkrati pa ustvarja zaščitni sloj na...

1976
Ultrazvočna enota za čiščenje - Easyclean MD

Ultrazvočna enota za čiščenje - Easyclean MD

Ultrazvočna enota Easyclean MD se uporablja za močno čiščenje ali predčiščenje* medicinskih pripomočkov, kot so npr. opornice in proteze, ter instrumentarija (*ne nadomešča postopka obdelave v avtomatskem čistilniku in dezinfektorju). Enota, ki je...

430

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.