Domov > CAD-CAM > 3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

 

Revolucionarna visokohitrostna Figure 4™ 3D tehnologija tiskanja v kombinaciji z najširšim portfeljem v industriji dentalnih materialov, ki naslavlja številne aplikacije, ki rezultirajo z neprimerljivo natančnostjo, ponovljivostjo, produktivnostjo in s skupnim stroškom poslovanja.

DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO, REDEFINIRANO

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast). Ta revolucionarna rešitev vsebuje predpogoj, ki opredeljuje industrijo, ki združuje najboljšo hitrost in uspešnost v razredu pri cenovni točki, ki je dostopna praktično vsem laboratorijem in klinikam.

Raznolikost dentalnih materialov, napredna tehnologija tiskanja in združljivost z vodilno dentalno programsko opremo spreminjajo dentalne delovne procese, omogočajo dentalnim laboratorijem in klinikam, da proizvajajo pladnje, modele, kirurška vodila (surgical guide), proteze, ortodontske opornice, krone in mostove z večjo hitrostjo, natančnostjo, učinkovitostjo in nižjimi stroški.

 

 

CERTIFICIRANI IN BIOKOMPATIBILNI MATERIALI

Kombiniran s portfeljem 30-ih edinstvenih NextDentovih biokompatibilnih materialov – največjim številom dostopnih materialov kateregakoli proizvajalca – naslavlja NextDent 5100 številne dentalne aplikacije.  

Ti materiali so na voljo v različnih estetskih barvah z namenom, da bi se tesno ujemali s pacientovimi zobmi in dlesnimi. Vsi NextDentovi materiali so biokompatibilni in CE-certificirani, navedeni in razvrščeni na seznamu FDA v skladu z mednarodnimi predpisi o medicinskih napravah.

UVELJAVLJEN POTEK DELA OD ZAČETKA DO KONCA

Glede na njegovo popolno kompatibilnost z industrijsko-standardnimi intraoralnimi skenerji in programskimi rešitvami, zagotavlja NextDent 5100 vsakič natančne rezultate z minimalnim človeškim posredovanjem. Združite tiskalnik z drugimi komponentami dentalnih rešitev 3D Systems, da ustvarite celovit in zanesljiv potek dela. To vključuje NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materialov ter NextDent LC-3D Print Box za UV strjevanje (post-curing).

DOŽIVETJE, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

3D Systems je vzporedno z vodilnim razvijalcem biokompatibilnih dentalnih 3D tiskarskih materialov izkoristil svoje 30-letne izkušnje s 3D-tiskanjem, da bi zagotovil rešitev v obliki NextDent 5100. Le-ta celostna rešitev predstavlja materiale, ki opredeljujejo industrijo in tiskalne inovacije, strokovno znanje o dentalni domeni in skladnost s predpisi na vseh pomembnejših trgih, da bi revolucionalizirali  vaš potek dela (work flow).


CENA: 11990€ z ddv

 

Pustite komentar