Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

1492
Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

NextDent 5100 je prejel od Cellerant Consulting Group, prestižni naziv "najboljši na področju tehnoloških dosežkov" za leto 2018.

 

Skupina Cellerant Consulting Group, ki podeljuje prestižne nagrade  proizvajalcem zobozdravstvene opreme, je prepoznala NextDent 5100 kot inovativno tehnologijo, ki bo na novo definirala digitalno zobozdravstvo.

NextDent ™ 5100 - poganja Figure 4 ™ tehnologija - ki presega zmogljivosti primerljivih tehnologij, saj dosega 4X večje hitrosti in neprimerljive možnosti izdelave raznovrstnih izdelkov, individualiziranih medicinskih pripomočkov.

 

Ta inovativni 3D tiskalnik za zobozdravstvo, ki ga poganja Figure 4™ tehnologija 3D Systems-a, je bil razvit s strani družbe NextDent, ki je specializirana in vodilna v industriji  razvoja in izdelave biokompatibilnih materialov , za potebe zobozdravstvenih ordinacij in zobnih laboratorijev, s hitrostjo izdelave individualiziranih izdelkov, ki dosega 4-krat višje hitrosti kot  konkurenčni sistemi.
Ta edinstvena kombinacija tehnologije in materiala, za izdelavo  končnih individualiziranih medicinskih pripomočkov, pomembno zmanjšuje količine odpadnega materiala in krajša čas izdelave.

 

NextDent 5100 je kompatibilen z intraoralnimi skenerji in pripadajočo programsko opremo vodilnih proizvajalcev v zobni industriji, kar omogoča izdelavo preciznejših mediciskih pripomočkov v primerjavi s konvencionalnimi  načini proizvodnje.
Ta "od začetka do konca" digitalen način (od posnetka stanja do izdelave končnega individualiziranega medicisnkega pripomočka),  zagotavlja tudi bolj kakovosten izdelek in predvidljiv čas izdelave, pri čemer pomembno zmanjšana možnost napak, človeškega faktorja.
Ta tehnologija predstavlja pomembno prednost tudi za paciente, saj zmanjša število obiskov pri zobozdravniku in skrajša čas izdelave medicinskega pripomočka.

 

Podobne objave

3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast).

4880
NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

3D tisk je eno najbolj razvojno, dinamičnih področij. NextDent se je povezal s TNO Dodajalno proizvodnjo Eindhoven in ustvaril pomemben napredek na področju 3D tiska.

3394

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.