CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

1532
CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

Nekateri izdelki so nepogrešljivi, ker nas navdušujejo že 40 let, in klasični držali CA 1:1 in CA 1:5 podjetja Bien-Air sta dva takšna.



 

Njun razvoj je neustavljiv, zavidljivi učinkovitost in trpežnost pa ju postavljata na vrh pred konkurenco. Serija ima popolnoma preoblikovano ustavljanje svedra in pogonski mehanizem vrtenja, kar zagotavlja mikronsko natančnost in stabilnost, medtem ko hitrosti med 60 in 200.000 obratov na minuto omogočajo neverjetno natančnost tudi pri najbolj zapletenih primerih, ki jih s temi držali lahko zaključujete na popolnoma lasten način.


CA 1:1 in CA 1:5 utelešata zanesljivost in kakovost, ki sta podjetju Bien-Air prinesla sloves. 



Micro-Series – dobrodošli v novi dimenziji:
 

Ko nastavke in držala Micro-Series sestavimo z novimi, kratkimi mikromotorjih z LED svetili, spreminjajo standarde zobozdravstvenih orodij.

Sklop novega mikromotorja in držala Micro-Series ni večji od motorja na turbinski pogon. Z zmanjšanjem velikosti na najmanjšo možno mero, se je točka ravnotežja sklopa pomaknila vidno naprej. Posledica je idealno ravnotežje. Moč, ki jo roka potrebuje za držanje instrumenta, se občutno zmanjša. To pomeni bolj mirne, natančne gibe in seveda manjšo utrujenost roke. Micro-Series, sklop mikromotorja in nastavkov z idealnim ravnotežjem, ne pozna odstopanj, ko gre za učinkovitost. 

IZPOLNITE OBRAZEC


Za več informacij lahko prevzamete brošuro o nastavkih in držalih zanesljive natančnosti.

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra - Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih...

3392
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2777

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.