Pravno Opozorilo

Domov > Pravno Opozorilo

»DentalMedical« d.o.o. – spletna prodajalna
Pravna oblika organizacije: d.o.o.
Dental-Medical d.o.o
Tržaška cesta 21
2000 Maribor
Slovenija
Davčna številka: SI29635349
Podpora strankam:
Tel.: 01 200 98 55
Faks: +386 83 845 960
E-naslov: info@dental-medical.si

AVTORSKE PRAVICE

Celotna vsebina te spletne strani, besedila, grafike, logotipi, ikone, slike, zvočni posnetki, digitalni prenos podatkov, kompilacije in programi so last podjetja Dental Medical d.o.o. in njegovih dobaviteljev in zaščiteni z mednarodnimi zakoni.

OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Vsebina

DentalMedical si pridržuje pravico, da ni odgovoren za aktualnost, pravilnost, popolnost in kakovost vseh informacij na tej strani. Zahteve za povračilo škode, ki je nastala zaradi uporabe informacij, vključno z informacijami s kakršnimi koli nepopolnimi ali netočnimi podatki, se zavrnejo.

Vse ponudbe so neobvezujuče. Del oziroma celotna predstavitev, vključno z vsemi ponudbami in informacijami, se lahko brez predhodne najave lastnika strani razširi, delno spremeni ali v celoti izbriše.

Reference in povezave

DentalMedical ni odgovoren za vsebino, povezave ali preusmeritev z njegovih strani. Če je prišlo do kakršne koli škode zaradi uporabe teh informacij, je odgovoren avtor teh strani in ne avtor , ki je s temi stranmi povezan. Poleg tega avtor ni odgovoren za objave, ki so jih na njegovo stran zapisali uporabniki foruma, knjige gostov ali prejemniki e-pošte.

Avtorske pravice

Avtor pri oglaševanju ne bo uporabljal avtorsko zaščitenih besedil, če to ni mogoče, bo navedel avtorske pravice določenega primera.

Avtorske pravice si avtor pridržuje za kakršno koli besedilo, ki ga je napisal. Kakršno koli razmnoževanje ali uporaba vsebin, kot so diagrami, zvoki ali besedila v tiskani ali elektronski obliki, ni dovoljeno brez soglasja avtorja.

Izjava o zasebnosti

Tam, kjer obstaja možnost vpisa osebnih ali poslovnih podatkov (e-naslov, ime, naslov), je vnos teh podatkov prostovoljen. Uporaba in plačilo vseh ponujenih storitev je mogoče, če je to tehnično mogoče in razumno, brez specifikacije kakršnih koli osebnih podatkov ali pod specifikacijo anonimnih podatkov ali psevdonima.

Pravnomočnost in distanciranje od odgovornosti

To izjavo je treba razumeti kot del spletne predstavitve, iz katere ste bili preusmerjeni. Če postavke ali določeni deli te izjave niso zakoniti ali točni, to ne izničuje pravilnosti preostalih delov.