Dental Medical

Domov > Dental Medical

17 let tradicije

Od leta 2001 in iz ene pisarne smo se razvili v moderno podjetje, ki v štirih državah zaposluje več kot 30 strokovnjakov usmerjenih k izboljšanju storitev za 5000 stomatoloških ordinacij in zobotehničnih laboratorijev, ki sodelujejo z nami. Dalje se razvijamo za njih in za tiste, ki jih sodelovanje z nami še čaka.

Jamstvo kakovostistoritev in izdelkov

Smo neposredni zastopniki za več kot 35 največjih proizvajalcev stomatoloških in zobotehničnih materialov in opreme iz zahodne Evrope, ZDA in Japonske. V naši ponudbi so le izdelki, ki izkazujejo najvišjo kakovost in največjo uporabnost v svetovnem merilu. Pri izboru in dobavi izdelkov v Sloveniji sledimo priporočilom in pravilnikom Ministrstva za zdravje Republike Slovenije. V primerjavi s konkurenco imamo najboljšo informacijsko podporo, ki zagotavlja tudi sledljivost vsakega nabavljenega in prodanega oz. kupljenega izdelka in naročila.

Velik izbor, enostavno naročanje in dostava v 24-ih urah

V naši odlično založeni, a vseeno preglednispletni trgovini najdete več kot 10.000 izdelkov. Vse, od robčkov do odtisnih aparatov, lahko naročite s par kliki. Če naročite do 14. ure in so naročeni izdelki na zalogi, vam naročilo dostavimo v 24-ih urah. Hkrati vam zagotavljamo sledenje , kje se vaše naročilo nahaja.

Najugodnejše cene in še boljša ponudba

Cene stomatoloških in zobotehničnih materialov in opreme so pri DentalMedical do10 % ugodnejše kot pri konkurenci. O tem se lahko prepričate v naši spletni trgovini in v katalogih. Hkrati vam ponujamo bone in dodatne popuste, s čimer lahko prihranite tudi do 20% vrednosti, ki bi jo plačali pri konkurenci!

Predvsem pa: Kupci so z nami zadovoljni!

Sodelujemo z javnimi in zasebnimi ordinacijami in laboratoriji, zdravstvenimi domovi in klinikami. Z mnogimi sodelujemo že leta. Pri nas najbolj cenijo posluh za kupca, poznavanje njegovih potreb in hitro ter učinkovito odgovarjanje nanje.