Jamstvo najnižje cene

Domov > Jamstvo najnižje cene

Zavedamo se, da je na tržišču več ponudnikov, ki ponujajo kakovostne izdelke po ugodnih cenah. A prepričani smo, da so naše cene najugodnejše. Zato vam ponujamo Jamstvo najnižje cene DentalMedical v Sloveniji:

Če najdete slovenskega ponudnika, ki isti izdelek prodaja po nižji ceni kot DentalMedical, o tem obvestite našo Podporo strankam. Preverili bomo najdeno ponudbo in če ni nič spornega, lahko pri nas izdelek kupite po najnižji ponujeni ceni v Sloveniji. Edina pogoja pri tem sta, da se najden ponudnik nahaja na območju Slovenije in da ima ta ponudnik na zalogi izdelek v enaki izvedbi, velikosti in pakiranju, kot ga ima DentalMedical.

Naše jamstvo pa ponuja še več: če v roku 10 dni po prejemu našega računanajdete v Sloveniji ponudnika, ki imaenak izdelek po nižji ceni, kot ste jo plačali pri nas, vam po potrditvi veljavnosti najdene ponudbe za naše jamstvo izdamo dobropis za razliko v ceni ali pa nam plačani izdelek vrnete (pod pogoji, ki veljajo za Vračilo izdelkov) in prejmete vrnjeno njegovo vrednost.

POZOR:
Jamstvo najnižje cene ne velja v primeru prodaje s strani zasebnih oseb, na javnih dražbah, razpisih, natečajih, pri razprodajah, v primeru stečajev podjetij ter ostalih neobičajnih načinov prodaje. Jamstvo najnižje cene velja samo za območje Slovenije.