Dostava

Domov > Dostava

Pošiljke v Sloveniji dostavljamo s Pošta Slovenije, City express, GLS, DPD.

Stroški V Sloveniji je dostava brezplačna za vsa naročila, ki presegajo 70 € (z DDV) , ne glede na težo paketa! Za naročila, ki ne dosegajo vrednosti 70 €, znaša poštnina 5 € , ne glede na težo paketa. Za več informacij o poštnini pokličite našo Podporo strankam na 01 200 98 55. Ponudnika dostavnih storitev menjujemo, da bi vam zagotovili najbolj zanesljivo in najcenejšo dostavo .
Čas dostave* 1 delovni dan za naročila opravljena do 14. ure.
Dostava Dostavna služba poskusi pošiljko dostaviti dva krat. Če ni nikogar na navedenem naslovu, dostavna služba pusti paket v najbližjem distribucijskem centru, kjer ga lahko prevzamete v naslednjih sedmih delovnih dneh.
Vračilo Če vam izdelek iz kakršnega koli razloga ne ustreza, ga lahko v roku 30 dni vrnete brez pojasnila. Več o tem preberite na naši strani Vračilo izdelkov.

*To je čas, potreben dostavni službi, in predvideva, da je izdelek na zalogi. Stanje zalog naših izdelkov najdete v naši spletni trgovini, vam pa jih bomo z veseljem poiskali mi, če pokličete našo Podporo strankam na 01 200 98 55. Več o dostavi lahko preberete na naši strani Dostavni rok in naše zaloge .

Za čim hitrejšo in uspešno dostavo pošiljke predlagamo:

Za dostavni naslov navedite naslov, na katerem je vedno nekdo prisoten. Lahko navedete tudi svoj zasebni naslov ali naslov svojega soseda (naslov računa ni povezan z dostavnim naslovom). Če želite, da vam pošiljko dostavimo pozneje, kot je navedeno, se prosim obrnite na našo Podporo strankam. Če želite spremeniti naslov, ko je pošiljka že poslana, se prosim nemudoma obrnite na naše Podporo strankam na 01 200 98 55.

Če v času dostave ni nikogar na navedenem naslovu, poskuša dostavna služba paket dostaviti še en krat ali dva krat, potem pa ga morate prevzeti v njihovem skladišču/distribucijskem centru.