cover__image

Notranja oprema in oblikovanje prostora

Notranja oprema in oblikovanje prostora


Zahteve pacientov so se zelo spremenile. Za njihovo zadovoljstvo ne zadostujeta več samo strokovna obravnava in dobra komunikacija, pač pa se kakovost zdravljenja pri njih začne že z občutkom v prostoru in pogledom na opremo. Zato zasnova ordinacije, zraven zdravstvenih storitev, zajema tudi pozicioniranje ordinacije, notranje oblikovanje in načine in poti komunikacije s pacientom. To pomeni, da pacient ordinacije ne doživlja več kot le obisk, pač pa kot doživetje. 

Prvi vtis o ordinaciji ustvarja zaupanje v zdravstvene stroritve in občutek, da je pacient v dobrih rokah. Zato ordinacija potrebuje ustrezno notranjo opremo. Od sedežnih garnitur in miz do pripomočkov za prikaz zdravljenja in laboratorijskih prostorov: načrtujte svojo ordinacijo skupaj z našimi notranjimi opremljevalci, ki se ne omejujejo samo na pohištvo.

  • Kakšen je vaš stil?

Od modernega do industrijskega in boemskega – razmislite, kakšno ozračje želite ponuditi svojim pacientom!

  • Pričakujete lahko:

Naši strokovnjaki za oblikovanje in notranjo opremo vam bodo pokazali primere odrinacij, ki ustrezajo vašemu stilu, in vam predlagali rešitive po vašem okusu in potrebah. Predstavijo vam lahko tudi virtualni obhod 360° skozi ordinacijo in laboratorijske prostore.

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.