cover__image

Izobraževanje

Izobraževanje


  • Širjenje in prenos znanja sta naše poslanstvo. Podjetje DentalMedical vam nudi izobraževanja in svetovanja na področju zdravstvenih, tehnoloških in poslovnih izzivov in vam pomaga pri strokovnem in poslovnem razvoju ter tako dvigu kakovosti zdravljenja.

Z več kot 100 dogodki na leto po vsej državi in širši regiji, nudimo vaši ekipi nova, revolucionarna znanja in usposabljanja na najvišji ravni. Na naših izobraževanjih tako zdravniki, zobozdravniki kot zobotehniki do podrobnosti spoznajo izdelke, postopke in tehologije in se praktično preiskušajo v delu z njimi.

Na naših spletnih straneh in v novičniku DM News vam nudimo strokovno-znanstvene članke, študije primerov in video posnetke. Nudimo vam pa tudi individualno izbraževanje pri vas, delavnice, seminarje, predavanja in webinarje z znanimi predavatelji, demonstratorji in strokovnjaki s fakultet in iz industrije.

Kot vaš partner vas bomo vodili do vašega osebnega uspeha. Veselimo se čim prejšnjega srečanja z vami!

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.