cover__image

Dobava in zastopanje

Dobava in zastopanje


  • DentalMedical je eno izmed vodilnih podjetij za dobavo medicinske in zobozdravstvene opreme, pripomočkov in materialov ter za razvoj teh področih z digitalnimi tehnologijami.

Naše poslanstvo in naloga sta, da zdravstvenemu osebju omogočimo učinkovito delo in hkrati izboljšamo oskrbo pacientov in uspešnost zdravljenja.

Smo pogodbeni partner več kot 40 svetovnih proizvajalcev najsodobnejše opreme in materialov na področju medicine in zobozdravstva. Naši dobavitelji so izključno iz Zahodne Evrope, ZDA in Japonske in  tako kupcem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov in storitev ter nudimo vrhunsko tehnologijo.

Skupaj s partnerji nudimo kupcem popolno podporo pri nabavi, izobraževanju, servisu, vzdrževanju, trženju, svetovanju in financiranju opreme. Našo opremo uporabljajo v javnih ustanovah, bolnišnicah, fakultetah, zasebnih ordinacijah in laboratorijih.

Strogo upoštevamo predpise Ministrstva za zdravje in Agencije za zdravila in medicinske pripomočke. Zagotavljamo sledljivost porekla in kakovosti naših izdelkov, kar pomeni najvišjo možno varnost za naše kupce in posledično tudi vse paciente.

Proizvajalcem pomagamo, da svoje poslovanje in prodajo prilagodijo lokalnim zahtevam in predpisom, zastopamo jih na Agenciji za zdravila in medicinske pripomočke,  pripravimo dokumentacijo, registriramo izdelke in jih uvedemo v prodajo na posameznem tržišču, skrbimo za logistiko pri uvozu in skladiščenje tudi v zahtevanih temperaturnih razmerah.

Ponudba podjetja DentalMedical zajema več kot 20.000 izdelkov, ki jih lahko najdete na naših preglednih spletnih straneh, razporejene po več kategorijah. Kar še cenijo naši kupci in dobavitelji, je naša hitra in točna dostava.

Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.