TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

3378
TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

ČISTA ZANESLJIVOST


60 let znanja in strasti je skrivnost, zaradi katere Bien-Air Dental danes ponuja izjemno zanesljive izdelke. Odkrijte vse naše znanje in pozornost do novih podrobnosti v novi turbini TORNADO X.

Držalo visokih hitrosti  Tornado X podjetja Bien Air
Z 60-letnim strokovnim znanjem, Bien-Air Dental ponuja in zagotavlja izjemno zanesljivost.


Šest glavnih lastnosti držala TORNADO X:

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra
Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih zobozdravstvenih posegih še ni bilo. Hkrati pa je menjava svedra zaradi edinstvenega sistema Soft Push™ podjetja Bien-Air hitra in varna.

Accu-Spray z osvetlitvijo LED
Accu-Spray je izjemno natančen sistem razprševanja. Sestavljen je iz treh ločenih zračnih in vodnih šob, ki zagotavljajo zanesljivo hlajenje tako svedra kot mesta posega in skupaj z osvetlitvijo LED zagotavljajo nemoteno vidljivost v ustih.

Sealed Head™ za nadzor kontaminacije
Povratni ventil in ta na obrabo odporen mehanizem preprečujeta, da bi tekočine iz ust in drugi organizmi prodrli v glavo naprave, v vodne cevi in v napravo samo. To odpravlja nevarnost navzkrižne kontaminacije pacienta in opazno podaljša življenjsko dobo krogličnih ležajev.

Cool Touch™ za varnost
Ta patentirana tehnologija proti segrevanju, ki je priročno vgrajena v gumb v glavi držala, vzdržuje varno temperaturo glave držala in s tem znatno zmanjšuje število opeklin pri pacientih.
Po meri izdelani keramični kroglični ležaji
Keramični kroglični ležaji Bien-Air, ki so odporni na obrabo, podaljšajo življenjsko dobo držala in skrbijo za manj zvočnega hrupa.

Prosto gibanje
Svoboda gibanja za optimalno delovno udobje. S pomočjo priključka Unifix, ki omogoča hitro pritrditev in enostavno in varno odstranitev, je povezava držala in cevi Bien-Air dobrodošla podpora pri vsakodnevnem delu.

Značilnosti - Tornado X LED; Tornado X LK:

Povezljivost:
4-kratna povezava Unifix (X LED)
4-kratna povezava Multiflex® (X LK)

Obratovalna hitrost (brez trenja): pribl. 340.000 onm
Največji navor: pribl. 0,17 Ncm
Teža:
60 g (X LED)
61 g (X LK)

Mere glave (višina x premer): 14.5x12.6 mm
Dolžina: 113 mm
Poraba zraka: 45 Nl/min
Tlak:
2,5-3,0 bara (X LED)
2,5-3,2 bara (X LK)

Poraba vode pršila: 133ml/min
Poraba zraka pršila: 7 Nl/min
Tlak vode pršila: 200 kPa
Tlak zraka pršila: 200 kPa

Podobne objave

ODKRIJTE Bien-Air Dental, ki postavlja vedno lestvico višje

ODKRIJTE Bien-Air Dental, ki postavlja vedno lestvico višje

Švicarsko podjetje je proizvajalec zobozdravstvenih instrumentov in je vodilni svetovni proizvajalec že več kot 50 let. Izdelava najboljših instrumentov/naprav, kot so mikromotorji, turbine in kolečniki...

1775
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2767

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.