Pokličite nas:
+386-1 200 9855
ZOBOTEHNIŠKI LABORATORIJ Andrej Lazić

ZOBOTEHNIŠKI LABORATORIJ Andrej Lazić

ZOBOTEHNIŠKI LABORATORIJ Andrej Lazić
ZOBOTEHNIŠKI LABORATORIJ Andrej Lazić
0 4789

ZOBOTEHNIŠKI LABORATORIJ Lazić Andrej, je slovenski laboratorij, stacioniran v središču Ljubljane. Gre za majhen butični laboratorij, ki se ne odlikuje z masovno proizvodnjo, temveč z vrhunskimi protetičnimi deli, ki so prepoznavna tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Andrej Lazić (1973), lastnik ter strokovni vodja laboratorija je zobotehnik, z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju dentalne estetike. 

Zase pravi, da je bolj človek čopiča, kot človek CAD-CAMa. Bolj človek umetnosti in kreativnih pristopov, kot človek računalnikov in robotike. Vsekakor pa je za doseganje vrhunskih estetskih rezultatov, vendarle potrebno uporabiti vsa sredstva, ki jih nudi laboratorij. Tako imajo tudi ti moderni, digitalni pristopi, svoje mesto pri vsakdanjem delu. 

Odlično sodelovanje z zobozdravniki in direkten kontakt z vsakim pacientom v obravnavi, so prav tako ključnega pomena za uspeh. Več kot 95 % vseh pacientov, ki so v postopku protetične rehabilitacije, obišče laboratorij. Ob tej priložnosti, se v laboratoriju opravi razgovor s pacientom, kjer se natančno analizirajo pacientove želje in pričakovanja, ter predlagajo možnosti in najboljše opcije za doseganje vrhunskih rezultatov. 

Vedno se pacientom prvo predlaga tisto, kar je najboljše. To je način po katerem laboratorij funkcionira – gre za filozofijo laboratorija. S pomočjo spektrofotometra se izmeri/določi barva, ter izriše shema za nanos keramičnih mas. Fotografski protokol in študijski modeli, so osnova za izdelavo načrta za stomato-protetično rehabilitacijo in dizajn nasmeha. Na ta način se v veliki meri izognemo možnosti za neuspeh.


Tak pristop omogoča zobotehniku, da ne dela le za mavčne modele, temveč za pacienta. Tu ne gre več za proizvodnjo prevlek, temveč za dizajniranje nasmehov. Zobotehnik tako ni več le tehnik, temveč oral dizajner - in tu gre za nekaj popolnoma drugega.

Laboratorij pokriva bolj ali manj vse segmente zobne protetike: fiksno, snemno in kombinirano protetiko, kot tudi delo z implantati.


 


ANDREJ LAZIĆ

• Leto in kraj rojstva: 1973 v Ljubljani/Slovenija-EU

• Več kot 20 let delovnih izkušenj v dentalni protetiki.

• l.2000 odpre svoj lastni laboratorij v središču Ljubljane, specializiran za dentalno estetiko.

• l.2004 do danes aktivni član Združenja zobotehnikov in inženirjev zobne protetike.

• l.2005 do danes predstavnik zobotehnikov v mednarodni organizaciji FEPPD (Federation Europeenne et Internationale des Patrons Prothesistes Dentaires) s sedežem v Bruslju/Belgija.

• l.2010-2014 predavatelj na Medicinski falulteti / Visoka šola za laboratorijsko zobno protetiko.

• l.2007 do danes, član kluba ROTARY INERNATIONAL / RC Ljubljana


Vse dodatne informacije so vam na voljo na:

1. Facebook: ZOBOTEHNIČNI LABORATORIJ LAZIĆ ANDREJ
2. Facebook: ANDREJ LAZIĆ
Linked in: ANDREJ LAZIĆ
Web site: www.lazic-dental.com

 

Podobne objave
RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - iz prve roke, Andrej Lazić RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - iz prve roke, Andrej Lazić
Izkušnje z novimi Renfertovimi voski iz prve roke - Andrej Lazić: "Gre za osebno zapakiran, kakovosten komplet kreativnih voskov, katerim je priložena knjižica z natančnimi navodili za uporabo."
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.