Zebris For Ceramill - Digitalni artikulator

355
Zebris For Ceramill - Digitalni artikulator

Digitalni artikulator zajema trajektorije temporomandibularnega sklepa pacienta izjemno hitro, enostavno in digitalno. Namenjen je za prilagojene in natančne proteze.

Zebris za Ceramill zapolnjuje vrzel med intraoralnimi skenerji in CAD/CAM sistemi. Lahek brezžični artikulator omogoča zajemanje in izračun osnih relacij pacienta ter sklepne komore v nekaj minutah. Obsežna funkcionalna diagnostika omogoča natančnejše prileganje protez, kar bistveno zmanjša ročno obdelavo. Z drugimi besedami, Zebris za Ceramill vam ne le prihrani čas pri ustvarjanju celovite dokumentacije pacienta, temveč tudi bistveno zmanjša ročno obdelavo protez. Učinkovit, varen delovni proces za dobičkonosno vsakodnevno delo.

• POPOLN V DIGITALNEM DELOVNEM PROCESU

Digitalni artikulator Zebris za Ceramill dopolnjuje Ceramill digitalni delovni tok v kombinaciji s Ceramill Map DRS intraoralnim skenerjem. Tako podatki Zebris kot podatki skeniranja se lahko enostavno in hitro integrirajo v Ceramill CAD/CAM sistem na laboratorijski strani. Seveda se lahko vstavi tudi v analogni procesni niz s prenosnim stojalom.

• PRIHRANEK ČASA IN UČINKOVITOST

Enostaven proces od pridobivanja podatkov pacienta do zmanjšanega časa frezanja. Zahvaljujoč samodejnemu prenosu podatkov v Ceramill CAD/CAM sistem in posledičnemu neposrednemu prenosu v virtualni artikulator (npr. Ceramill Artex CR), se Zebris za Ceramill lahko idealno vključi v vsakodnevni delovni tok.

• CELOVITA DOKUMENTACIJA Z ENIM GUMBOM

Zaradi hitrega, digitalnega zajemanja podatkov se celovita dokumentacija pacienta in vrednosti za programiranje artikulatorja lahko zagotovijo v nekaj minutah.

• OSNOVA ZA RAZNOVRSTNE INDIKACIJE

Zebris za Ceramill zagotavlja osnovo za praktično vsako zobozdravstveno indikacijo: restavracije posameznih zob, mostove, implantatno tehniko, terapijo z opornicami in popolne proteze.

 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

Figure 4 omogoča hitro in avtomatizirano produktivnost s ponovljivimi, natančnimi deli s prikazovano zmogljivostjo Six Sigma v resničnem svetu, v raznoliki paleti materialov, izdelanih v proizvodnji.

1657
Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo

Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo

Tehnologija DLP in izredno enostavna uporaba delata tiskalnik Asiga MAX™ hiter, natančen in učinkovit. Tiskalnik ima vgrajen na dotik občutljiv zaslon LCD, ki prikazuje tako informacije o predmetu v izdelavi kot tudi služi upravljanju tiskalnika....

1178
PMMA diski Yamahachi

PMMA diski Yamahachi

Koluti so narejeni iz čistega polimetil metakrilata (PMMA), ki se uporablja tudi kot snov za izdelavo najsodobnejših umetnih zob izjemne trdote.

1444

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.