Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Zakaj CERVICO iz podjetja VPI? Obvladovanje dlesni ob vsadku

Zakaj CERVICO iz podjetja VPI? Obvladovanje dlesni ob vsadku

Zakaj CERVICO iz podjetja VPI? Obvladovanje dlesni ob vsadku
Zakaj CERVICO iz podjetja VPI? Obvladovanje dlesni ob vsadku
0 614

Zakaj Cervico?


Vas motijo omejitve, ki vam preprečujejo, da bi naredili protetični izdelek, kot je treba?

Vas skrbijo dolgoročni biološki odzivi pri vaših primerih?

Ste pripravljeni na spremembo?

Pravilna obravnava dlesni ob vsadku in vratu zobnega nadomestka omogoča dober nadzor nad predelom, v katerem se nabira zobni plak ter odnosom tega do vijaka vsadka in zaključka zobne prevleke. Če zobni plak dopustimo koronalno in lateralno, jo s tem preprečimo ob vijaku/na območju krestalne kosti in v bližini zaključka zobne prevleke, tako da lahko pacient z ustno higieno bakterije odstrani. To je eden izmed temeljnih korakov pri preprečevanju razvoja peri-implantitisa.

Tega pa ne moremo doseči z univerzalnimi začasnimi nadgradnjami ali slabo oblikovanimi anatomskimi začasnimi nadgradnjami. Sistem Cervico pa je nasprotno zasnovan na sodobnih postopkih implantologije in vam lahko pomaga zgraditi temelje za dolgoročno stabilne klinične rezultate na enostaven, hiter in cenovno učinkovit način.


Splošne informacije in navodila za uporabo

Obstajajo 3 različice izdelka:
Cervico Mold (Kalup Cervico), Cervico Guide (Vodila Cervico) in Cervico Premium.

  • Uporaba

Vodila (Cervico Guide) se uporabljajo intra- in/ali ekstraoralno za oceno brezzobih mest, da se z njimi izbere primerna oblika in velikost začasne nadgradnje Cervico in dvojnik nastavka za odtise, ki se izdelata iz Kalupa (Cervico Mold), saj sta odvisna od vratu zobnega nadomestka. Ploščice in / ali vtiči vodil se lahko, samostojno ali skupaj, uporabijo pri pripravi pacientove čeljusti za osteotomijo za označevanje mesta vrtanja in za nadzor nad nagibom osteotomije. Vsi uporabljeni deli se lahko ponovno uporabijo, če so bili razkuženi in sterilizirani po postopkih, ki veljajo za zobozdravstveno orodje za ponovno uporabo.

Kalup (Cervico Mold) se uporablja za izdelavo začasnih nadgradenj Cervico in dvojnikov nastavkov za odtise, ki posnemajo vrat želenega zobnega nadomestka. Vsi funkcionalni deli kalupa (podlaga, silikonski vložek) se lahko ponovno uporabijo, potem ko so bili razkuženi in sterilizirani po standardih, ki veljajo za zobozdravstveno orodje za ponovno uporabo.

Vsaka ploščica v vodilih ima obliko in velikost, ki je enaka velikosti vratu zobnega nadomestka pri odprtini v kalupu, ki nosi isto oznako kot ploščica, s katero se ujema. Primer: če je bila izbrana ploščica (pS), ki najbolje ustreza vratu na mestu vsadka, potem je potrebno uporabiti (pS) odprtino kalupa, da se izdela ujemajoča začasna nadgradnja in dvojnik njenega nastavka za odtis, ki se bo uporabil v danem primeru.

Sistem Cervico zdravniku omogoča določanje optimalne oblike in velikosti vratu bodočega zobnega nadomestka in posledično izdelavo optimalne začasne nadgradnje in dvojnika nastavka za odtise za natančno pridobivanje in posnetek izbrane oblike in velikosti vratu zobnega nadomestka.


Prihrani čas.
Hitrost, s katero lahko zdravnik v ustih izdela idealno začasno nadgradnjo, je izjemna in zaradi izrednih rezultatov se zdi estetika končnega nadomestka zelo enostavno dosegljiva.

Cenovno učinkovit.
Uživajte v enostavnosti izdelave takoj optimizranih začasnih nadgradenj. Sistem Cervico vam lahko pomaga zgraditi temelje za dolgoročno stabilne rezultate na enostaven, hiter in cenovno učinkovit način.

Veliko dokumentiranih primerov.
Cervico podjetja VPI uporabljajo strokovnjaki po vsem svetu.

Mirna vest.
Materiali najvišje kakovosti, pozorni na podrobnosti. Cervico podjetja VPI je narejen, da traja.

IZPOLNITE OBRAZEC

Če bi želeli letak Cervico, ga lahko prevzamete z izpolnjevanjem obrazca.

  Obrazec za prevzemanje dokumenta:

Podobne objave
Cervico Mold – popeljite oblikovanje dlesni ob vsadku in estetiko končnih prenov na novo raven Cervico Mold – popeljite oblikovanje dlesni ob vsadku in estetiko končnih prenov na novo raven
Kalup Cervico (Cervico Mold) je orodje za izdelavo začasnih nadgradenj in nastavkov za odtise, ki se ga uporablja v ordinaciji. Uporablja se lahko tudi za podvajanje spremenjenih začasnih nadgradenj ali začasnih protez pa do dvojnika nastavka za odtise. Ima 17 odprtin, ki so uporabne za vse zgornje namene.
Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike
Vodila Cervico so za večkratno uporabo, čiščenje v avtoklavu in imajo več funkcij, ki se uporabljajo pri natančnem, enostavnem in hitrem intraoralnem določanju velikosti in oblike začasne nadgradnje, ki ustreza pacinetovim potrebam. Orodje lahko dodatno uporabimo za: oceno zobnega vratu na mestu vsadka/zobnega nadomestka; označevanje ali začetek osteotomije vsadka; ocena razpoložljivega mezio-distalnega prostora in posredno razmerje do ustrezne velikosti vsadka; ocena razpoložljivega inter-okluzalnega prostora.
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.