Zagotovite svojim pacientom višjo raven varnosti z EVO.15

1242
Zagotovite svojim pacientom višjo raven varnosti z EVO.15

Zasnovan za današnje izzive.
Turbinsko držalo (contra-angle) EVO.15 je edinstveno - hkrati zvišuje standarde storilnosti in revolucionarno izboljšuje varnost pacientov. Ta obetavni izdelek združuje švicarsko natančnost in nove ravni vzdržljivosti in ergonomije. Odkrijte, zakaj je EVO.15 nepogrešljiv pripomoček za vsak trenutek zobozdravstvenega dela.

Največja natančnost za vztrajno storilnost.
Natančnost. V turbinskem držalu EVO.15 se srečujeta visoka učinkovitost in najsodobnejša tehnologija. Najboljši dokaz tega je nov pogonski mehanizem Accu-Chuck PreciPlus™ z načinom delovanja zadrževanja in vrtenja svedra – njegove lastnosti za odpravljanje tresljajev ga delajo ne samo tišjega, pač pa - ne glede na uporabljeno hitrost in navor - zagotavljajo tudi popolno stabilnost in natančnost delovanja. Ker je vzdržljivost ključni dejavnik učinkovitosti, vsebuje EVO.15 posebej zanj izdelano glavo rotorja, ki ima bistveno daljšo življenjsko dobo kot običajni modeli. Najsodobnejša tehnična obdelava ter s tradicijo in izkušnjami podprto znanje našega podjetja in 3-letno jamstvo prinašajo v vašo ordinacijo kakovost in zanesljivost, ki se ju konkurenca trudi ujeti že skoraj 60 let.

Kjer se srečata učinkovitost in enostavnost.
Praktično. Ker je EVO.15 tako majhen, boste pozabili, da imate v rokah napravo visoke zmogljivosti. Njegova majhna, na udarce odporna glava iz nerjavečega jekla omogoča izjemno okretnost in dostopnost do tretjega kočnika. EVO.15 je del vrste Micro podjetja Bien-Air in s svojo majhno težo še bolj premika meje udobja pri delu - naprava je med delom še bolj uravnotežena, zapestje in roka pa manj utrujena. Da bi bila uporabniška izkušnja čim boljša, je res vsak vidik naprave EVO.15 in dela z njo skrbno premišljen. Izboljšan sistem pršenja Accu-Spray Quattro Mix™ in osvetljevanje z nebleščečim, večsnopnim optičnim sistemom dualook™ govorita v prid temu cilju in sta zaslužna za učinkovito hlajenje delovnega področja in zanesljivo vidljivost v ustih.

Pacienti zaupajo vašemu prepričanju. Varno.
Turbinsko držalo EVO.15 1:5 ima veliko prednosti in varnost pacienta je nedvomno med vodilnimi. Patentirana tehnologija za zadrževanje toplote CoolTouch+™ podjetja Bien-Air znižuje možnosti opeklin pacientov na praktično nič. Prav tako izjemno učinkovito pritrjevanje svedra preprečuje neljube dogodke povezane z napakami pri vrtanju. Če povzamemo, je zaradi vseh združenih varnostnih lastnosti EVO.15 najvarnejše turbinsko držalo, ki je bilo kadarkoli zasnovano.

IZPOLNITE OBRAZEC
↓ Brošuro lahko prenesete tako, da izpolnite obrazecti ↓ 

  Obrazec za prenos brošure

Podobne objave

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra - Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih...

3358
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2754
BORA - ICONIC PRECISION

BORA - ICONIC PRECISION

Impressive bur concentricity, safe cooling of the treatment site, and near-perfect weight distribution are just three of a tall list of performance that Bora turbine offers you.

1017

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.