VistaVox S in VistaVox S Ceph: dvig 3D diagnostike na višjo raven

162
VistaVox S in VistaVox S Ceph: dvig 3D diagnostike na višjo raven

VistaVox S združuje diagnostično zanesljivost z učinkovitostjo in manjšo izpostavljenostjo sevanju

Idealen volumen slikanja, enostavno pozicioniranje, visoka kakovost slike: VistaVox S predstavlja mejnik na področju 3D rentgenskih sistemov. Zahvaljujoč svoji edinstveni tehnologiji, 3D slike, ki jih ta sistem ustvari, pokrivajo vse, kar potrebujete za zanesljive diagnoze, utemeljene odločitve o zdravljenju in prepričljivo komunikacijo s pacienti. S-Pan tehnologija VistaVox S ustvarja izjemno natančne OPG slike v najboljši kakovosti DÜRR DENTAL.

VistaVox S – Vidno polje: Vidite, kar želite videti

Vidno polje
VistaVox S nudi idealen 3D volumen, ki je prilagojen loku čeljusti. Posebnost VistaVox S je, da je njegov volumen slikanja osnovan na človeški anatomiji, natančno predstavlja območje, ki ga potrebujete za diagnostiko na zobnem področju. Vidite, kar želite videti.
 

Več vidite zaradi večjega vidnega polja
Čeljustno oblikovano vidno polje VistaVox S prikazuje diagnostično relevanten obseg 130-mm volumena in je zato vidno večje od najpogosteje uporabljenega volumena Ø 80 x 80 mm. Prednost je, da zaradi tega optimiziranega oblike volumena, VistaVox S pokriva tudi območje zadnjih kočnikov v celoti.

Dodatni volumeni ø 50 x 50 mm z velikostjo voxlsa 120 µm ali 80 µm
Poleg slik v obliki čeljusti VistaVox S nudi deset dodatnih volumenov Ø 50 x 50 mm: po pet za zgornjo in za spodnjo čeljust. Ti se uporabljajo, če indikacija zahteva slikanje samo določenega območja čeljusti, npr. za endodontske ali implantološke tretmaje. Odvisno od zahtevane ravni detajlov na sliki, se lahko volumeni uporabljajo z velikostjo voxlsa 80 ali 120 µm.

Raziskave o potrebnem vidnem polju za 3D diagnostično slikanje v zobozdravstvu
V študiji dr. Johanesa Krausea je bilo pregledanih 1.020 pacientov. Študija kaže, da je za 100% pokritje zobnega področja potreben volumen z višino 85 mm in premerom 110 mm. Z volumenom Ø 80 x 80 mm je možno v celoti pokriti samo okoli 1,4% vseh pacientov. Nasprotno, prilagojeni čeljustno oblikovani volumen VistaVox S pokriva zobno področje vseh pacientov.*

*Vir: Zaključki disertacije, dr. Johanes Krause "Raziskave o potrebnem vidnem polju za 3D dijagnostično slikanje v zobozdravstvu", 01.01.2013.

Podobne objave

VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

VistaScan Nano Easy – zanesljiva diagnostika v kompaktni napravi

VistaScan Nano Easy je moderen čitalnik rentgenskih ploščic z odlično kakovostjo slike.

2160
VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

Kar šteje, je: - Briljantna HD kakovost slike tudi pri snemanju videa - Avtofokus za intraoralne, ekstraoralne in makro slike...

1453
VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

VistaSoft - srce vaše digitalne prakse

Od pridobivanja in urejanja radiografskih posnetkov in slik s fotoaparata do delitve slik prek oblakov, načrtovanja vsadkov ter vaje za vrtanje- VistaSoft združuje vse različne niti slikanja zob.

1380

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.