Vaš dostop do pametnega zdravljenja zobnih korenin se začne tukaj!

2014
Vaš dostop do pametnega zdravljenja zobnih korenin se začne tukaj!

Moderno zdravljenje zobnih korenin uporablja pristope, ki s pomočjo naprav bistveno zvišujejo kakovost zdravljenja. Manjše število in krajši časi posegov ne samo olajšajo delo zobozdravniku, pač pa podaljšujejo učinke zdravljenja tudi za paciente.


Pred kratkim smo predstavili sistem RECIPROC® in s tem začeli novo obdobje: kanali zobnih korenin se lahko pripravijo in polnila oblikujejo z eno samo napravo! Sistem zajema VDW.GOLD®RECIPROC® z vgrajenim določanjem koreninskega dna (apeks lokator), ki je priznan kot vrhunski izdelek med napravami za zdravljenje zobnih korenin. RAYPEX®6 je prvi apeks lokator z ekranom na dotik in funkcijo, ki pojasnjuje stanje pri zdravljenju. Zadnji dodatek, GUTTAFUSION®, v celoti narejen iz gutta percha-e, je idealna rešitev za termično zapiranje koreninskih kanalov z uporabo plastičnih nosilcev.    

Krajši čas zdravljenja in višja kakovost inovativnega sistema zobozdravniku olajšata delo, pacientu pa podaljšata učinke zdravljenja. To je točno to, kar vedno poudarjamo s sloganom: ZOBNE KORENINE ENOSTAVNO UČINKOVITO.

VDW nudi celovito paleto izdelkov za zdravljenje zobnih korenin, ki segajo od priprave dostopa do obravnave po zdravljenju.

IZPOLNITE OBRAZEC

Za več informacij prevzemite datoteko s posebno ponudbo izdelkov VDW.

Cene v katalogu so brez DDV-ja.

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

RAYPEX 6

RAYPEX 6

Moderna večfrekvenčna tehnologija določanja dolžine korenin (apeksa). Samodejna nastavitev. Ločen, tipični RAYPEX® Apex Zoom.

2170
VDW.GOLD RECIPROC – Zdravljenje zobnih korenin z zaznavanjem koreninskega dna

VDW.GOLD RECIPROC – Zdravljenje zobnih korenin z zaznavanjem koreninskega dna

Vse-v-enem: VDW.GOLD®RECIPROC® je naprava za pripravo koreninskih kanalov, ki jo odlikujeta tako velika moč motorja kot natančnost pri določanju dolžine kanalov. Ponuja obsežno knjižnico konic vseh vodilnih sistemov priprave koreninskih kanalov v...

2859

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.