VALO™ Grand: Lučka za polimerizacijo za vse potrebe – inovativna, učinkovita, enostavna za uporabo in moderna!

101
VALO™ Grand: Lučka za polimerizacijo za vse potrebe – inovativna, učinkovita, enostavna za uporabo in moderna!

VALO Grand LED lučka za polimerizacijo uporablja prilagojeno večvalovno svetlečo diodo (LED) za proizvodnjo visoko intenzivne svetlobe pri 385-515 nm, ki je sposobna polimerizirati vse svetlobno strjene zobne materiale. Na voljo je v brezžični ali žični različici.

Nagrajena VALO™ lučka za polimerizacijo z večjim 12 mm objektivom
VALO™ Grand lučka za polimerizacijo ima vse, kar imate radi pri družini VALO lučk za polimerizacijo, vendar z večjim objektivom. Objektiv velikosti 12 mm je zasnovan za enostavno pokritje 10 mm molarja za hitro in učinkovito strjevanje. Gumb za vklop na spodnji strani omogoča bolj intuitivno uporabo.

Moč VALO™ Grand LED lučke za polimerizacijo
VALO™ Grand lučka uporablja prilagojeno večvalovno svetlečo diodo (LED) za proizvodnjo visoko intenzivne svetlobe pri 385–515 nm, ki je sposobna polimerizirati vse svetlobno strjene zobne materiale. Ta intenzivnost bo prav tako prodrla skozi porcelan in je sposobna strditi osnovne smole za cementiranje podobno kot kakovostna halogenska svetloba.

Izdelana za dolgotrajno uporabo
Vsaka VALO™ Grand lučka za polimerizacijo se začne kot trdna palica kaljenega, visokokakovostnega letalskega aluminija, ki je CNC natančno obdelana v Ultradentovi tovarni v Utahu, ZDA. Konstrukcija iz enega kosa zagotavlja trajnost in nudi neprimerljivo odvajanje toplote. Eleganten, ergonomski in aerodinamični dizajn omogoča, da VALO Grand lučka enostavno doseže vse točke polimerizacije brez žrtvovanja udobja pacienta. Zaradi aluminijaste palice, strojno obdelanih komponent in leče iz kaljenega stekla je najtrpežnejša brezžična polimerizacijska lučka.

Neprekosljiva dostopnost
Družina VALO™ lučk za polimerizacijo ima najnižji profil glave za širokopasovno LED lučko za polimerizacijo. Tanka glava omogoča lahek in neposreden dostop do vseh mest polimerizacije.

Ključne specifikacije

 1. 12 mm objektiv
  VALO Grand lučka za polimerizacijo ponuja enako dostopnost, vzdržljivost in moč kot katera koli lučka za polimerizacijo iz družine VALO, vendar se razlikuje po velikem objektivu 12 mm. VALO Grand lučka ima še vedno enak izhod moči, vendar z večjim odtisom, lahko hitro in učinkovito polimerizira večje območje.
 2. Dva gumba za polimerizacijo
  VALO Grand lučka za polimerizacijo ima dva gumba za polimerizacijo, enega na vrhu in enega na spodnji strani, za intuitivno delovanje.
 3. Spektralna distribucija
  VALO lučka za polimerizacijo uporablja prilagojeno večvalovno svetlečo diodo (LED) za proizvodnjo visoko intenzivne svetlobe pri 385–515 nm. Ta paket LED proizvaja pravo širokopasovno svetlobo, ki zagotavlja enakomerno polimerizacijo po celotni restavraciji z dvema pomembnima vrhovnima valovnima dolžinama, ki uporabljata dva odtenka modre in vijolične, potrebne za iniciatorje nižjega nivoja. To pomeni, da je VALO lučka sposobna polimerizirati vse svetlobno strjene zobne materiale - vključno s kamforhinonom in celotnim naborom lastniških fotoiniciatorjev.
 4. Neprimerljiv dostop
  Višina glave VALO Grand lučke za polimerizacijo meri le 11 mm, kar omogoča, da se prilega čez zadnje zobe brez povzročanja nelagodja pacientu.
 5. Popolna polimerizacija s katerim koli kompozitom
  Ko je kompozit izpostavljen svetlobi, njegova reakcija je odvisna od odtenka kompozita, refraktivnih lastnosti, vrste polnila, obremenitve polnila in prosojnosti/neprosojnosti. Ne glede na variacije v kompozitu, ima VALO Grand lučka za polimerizacijo sposobnost zagotavljati popolno polimerizacijo zaradi svoje porazdelitve moči in izhoda širokopasovne svetlobe, ki učinkovito prodira skozi sloje kompozita.
 6. Kolimacija in enakomernost žarka
  Kolimacija žarka luči za strjevanje vpliva na količino energije, ki doseže mesto restavracije. Žarek, ki se razprši, bo dal manj moči kot žarek, ki ostane kolimiran; razpršen žarek lahko vodi do premalo strjenih restavracij in morebitnih okvar.
 7. Trije močni načini polimerizacije
  • Xtra-Power: 3200 mW/cm²
  • High Power Plus: 1600 mW/cm²
  • Standard Power: 1000 mW/cm²
 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

Ustvarite bolj trajne in učinkovite obnove s sistemom Halo™ Matrix

Ustvarite bolj trajne in učinkovite obnove s sistemom Halo™ Matrix

Jedro privlačnosti sistema Halo™ Matrix leži v njegovi sposobnosti zagotavljanja zanesljive separacije zob in oblikovanja, ki posnemajo naravno zobno anatomijo. To se doseže s strateškim načrtovanjem njegovih komponent, vključno z zagozdi in...

286
Kaj iskati v odličnem izdelku za vezavo porcelana?

Kaj iskati v odličnem izdelku za vezavo porcelana?

Ta blog je napisal dr. Paulo Vinicius Soares, znan zobozdravnik, predavatelj, profesor, raziskovalec in avtor, ki deluje v Braziliji. Vrsta obravnave, ki jo kliniki izvajajo na notranji površini keramične restavracije, je bistvenega pomena za...

408
Doseganje sijoče beline: Opalescence™ Boost™, vaša hitra pot do svetlejšega nasmeha!

Doseganje sijoče beline: Opalescence™ Boost™, vaša hitra pot do svetlejšega nasmeha!

Opalescence Boost belilo za uporabo v zobozdravstveni ordinaciji je kemično aktiviran gel, ki v približno eni uri na zobozdravstvenem stolu zagotovi svetlejše, beljše zobe. Močan 40-odstotni gel vodikovega peroksida je kemično aktiviran, zato za...

673

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.