Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo

Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo

Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo
Ugodna digitalna izdelava se je začela z Asigo
0 290

Asiga MAX


Tehnologija DLP in izredno enostavna uporaba delata tiskalnik Asiga MAX™ hiter, natančen in učinkovit. Tiskalnik ima vgrajen na dotik občutljiv zaslon LCD, ki prikazuje tako informacije o predmetu v izdelavi kot tudi služi upravljanju tiskalnika. Svetlobni senzor zagotavlja enakomerno osvetljevanje in enotno stabilizacijo smole, sistem pametnega pozicioniranja (Smart Positioning System - SPS) pa natančne rezultate tiskanja. Tiskalna opravila lahko shranite v čakalno vrsto, zaženete jih z nadzorne plošče in prenesete preko žične (Ethernet) ali brezžične (WiFi) internetne povezave. Tiskalnik lahko deluje tudi kot brezžična dostopna točka (hotspot). Zaradi materialov IMPRIMO®, ki delujejo na valovni dolžini 385 nm, in zanesljive tehnologije DLP se lahko Asiga MAX™ uporablja na vseh področjih zobozdravstva. Tiskalna opravila se lahko ustvarjajo s programsko opremo Asiga Composer, ki jo brez plačila licenčnine prejmete z vsako napravo.

Tehnični podatki

 • Mere (Š x G x V): 260 x 380 x 370 mm
 • Prostornina izdelave (X, Y, Z): 119 x 67 x 75 mm
 • Podprte vrste datotek: STL, SLC, STM
 • Tehnologija osvetlitve: DLP
 • Velikost svetlobne točke (piksel): 62 μm
 • Vir svetlobe: projektor UV LED s čipom HD
 • Valovna dolžina: 385 nm
 • Vir napetosti: 100-240 V, 50/60 Hz
 • Moč: 500 W

Sistemske zahteve

 • Procesor: 2.4 GHz
 • Spomin: 4 GB
 • Grafika: 256 MB, vsaj OpenGL 2.0
 • Miška: s 3 gumbi z drsnim koleščkom
 • Omrežje: žično (Ethernet), brezžično (WiFi)
 • Prostor na disku: 1 GB

Izdelek se uvršča v Pametni potek dela (SMART FLOW): zaključena veriga digitalnih opravil, prilagojena ortodontskim ordinacijam in laboratorijem, ki uporabljajo izdelke in storitve SCHEU-DENTAL in CA DIGITAL.


Asiga PRO 4K

Asiga PRO 4K je na tleh stoječ 3D tiskalnik, ki uporablja najnovejšo tehnologijo DLP in pri izdelavi najzahtevnejših predmetov povezuje natančnost, zanesljivost in hitrost. Opremljen je z načinom delovanja 4K, ki zmanjša velikost svetlobne točke (piksel) in tako lahko Asiga PRO 4K z enim tiskanjem v eni uri natisne do 21 zobnih lokov in največ 54 zobnih lokov v treh slojih v manj kot štirih urah. Ob sistemu pametnega pozicioniranja (SPS™) in funkcijah za glajenje robov (Anti-Aliasing) in optimiranje časa tiskanja (Multirange), ponuja Asiga PRO 4K znane lastnosti, ki poenostavljajo uporabo, kot so programska oprema Asiga Composer, zaslon na dotik, enostavni uporabniški vmesnik, brezžični internet in upravljanje na daljavo preko spletnega vmesnika.

Asiga PRO 4K je dobavljiv v dveh različicah, ki se razlikujeta v ločljivosti svetlobnih točk (65 ali 80 µm) in tako v prostornini izdelave:

 • Asiga PRO 4K65: velikost svetlobne točke 65 μm (se lahko zmanjša na 46 μm v načinu 4K), prostornina izdelave 176. 5 x 99 x 200 mm (Š x G x V)
 • Asiga PRO 4K80: velikost svetlobne točke 80 μm (se lahko zmanjša na 56 μm v načinu 4K), prostornina izdelave 217 x 122 x 200 mm (Š x G x V)

Tehnični podatki

 • Tehnologija osvetlitve: DLP
 • Vir svetlobe: projektor UV LED s čipom 4K
 • Valovna dolžina: 385 nm
 • Velikost svetlobne točke (piksel): 65 ali 80 µm (z načinom 4K)
 • Prostornina izdelave (X, Y, Z): 176.5 x 99 x 200 mm (Asiga PRO 4K65) / 217 x 122 x 200 mm (Asiga PRO 4K80)
 • Debelina sloja: tekoče nastavljiva do 150 μm
 • Podprte vrste datotek: STL, SLC, STM
 • Vir napetosti: 100-240 V, 50/60 Hz
 • Moč: 600 W
 • Mere (Š x G x V): 465 x 540 x 1,345 mm
 • Teža: 140 kg

Podobne objave
SCHEU DENTAL – O NAS SCHEU DENTAL – O NAS
Leta 1926 je podjetnik in zobozdravnik Rudolf Scheu položil temelje za podjetje SCHEU-DENTAL. Ponosni smo na skoraj 100-letno zgodovino podjetja, “narejenega v Nemčiji”. Kot družinsko podjetje, ki ga vodi že 3 generacija, razvijamo zobozdravstvene izdelke in storitve, ki jih zaznamuje najvišja možna mera natančnosti. Skrb za podrobnosti nam je omogočila vodilni položaj na tržišču vakuumskega formanja, medicine spanja in 3D tiska in tako smo ključni igralci pri oblikovanju globalne prihodnosti zobozdravstvene tehnologije. Ti dosežki so nam po vsem svetu prinesli zaupanje v naše inovativne ideje za nove izdelke. Naša glavna prioriteta je ostala ista: da odlično usposobljena in visoko motivirana ekipa vsak dan zagotavlja najvišjo kakovost.  SCHEU-DENTAL je pred nekaj leti kupil podjetje Smile-Dental in tako pridobil še enega ortodontskega strokovnjaka v svojo mrežo kot tudi strokovnjaka za CAD/CAM v preobleki podjetja CA DIGITAL.
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije
Kot vedno tudi pri tokratnih izboljšavah programa OnyxCeph3™ CA® SMART 3D sledimo potrebam laboratorijev po natančnem načrtovanju, premikanju in nadzoru digitalnih opornic in rešitev z več vezmi (multiband). Ob obstoječih funkcijah, kot so obdelava podatkov v 2D in 3D prikazu, segmentacija zob, ustvarjanje predstavitev, digitalno nameščanje sponk in izvoz podatkov za tisk, novi moduli v verzijah 2.0, V.T.O. 3D in Kylix 3D, omogočajo nove, razumljive funkcije, kot so hkraten izvoz vseh korakov pri delu z opornicami in prenos namestitve sponk.
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.