Udobje po meri: Opalescence PF in prilagodljive ploščice za popolno beljenje zob

1089
Udobje po meri: Opalescence PF in prilagodljive ploščice za popolno beljenje zob

Gel za beljenje zob Opalescence PF s prilagodljivimi ploščicami za beljenje nudi pacientom nove možnosti uporabe. Gel se nanaša enostavno z brizgo in se zlahka prilagaja individualnim potrebam vsakega pacienta. 

  • Gel za beljenje zob Opalescence vsebuje PF (kalijev nitrat in fluorid)
  • V primerjavi s konkurenčnimi izdelki gel za beljenje zob Opalescence učinkovito zmanjša ponovni nastanek spremembe odtenka zob
  • Gel za beljenje zob Opalescence vsebuje vsaj 20 % vode, kar pomaga preprečevati dehidracijo
  • Trije okusi: meta, melona in običajen
  • Dnevna ali nočna uporaba
  • Lepljiv, viskozen gel se ne premakne na mehka tkiva in zagotavlja, da varno ostane na svojem mestu

Če vaši pacienti iščejo najboljšo možnost in rezultate za beljenje zob, je to Opalescence PF. Več kot 30 let izkušenj, več kot 50 prejetih nagrad za beljenje zob in več kot 100 milijoni posvetljenih nasmehov so razlogi, da je med znamkami za profesionalno beljenje zob Opalescence številka 1 na svetu. Gel za beljenje zob Opalescence PF je veganski - ne uporablja živalskih izdelkov. Prav tako je potrjeno brezglutenski in košer in tako ustreza življenjskim slogom in prepričanjem pacientov različnih porekel.
Karbamidni peroksid v gelu za beljenje zob Opalescence PF deluje tako, da kemično odstrani obarvanost globoko v sklenini (enamelu) in zobovini (dentinu). Edinstvena formula gela za beljenje zob Opalescence je lepljiva in viskozna, kar preprečuje premikanje gela med delovanjem in pomaga, da ploščica ostane na svojem mestu. Tako je beljenje udobnejše in bolj učinkovito, kar pomeni, da je pacientova izkušnja beljenja zob najboljša, kar je mogoče.

Beljenje zob doma, kot je treba
Ploščice za beljenje zob so prilagojene pacientovemu nasmehu, kar poveča pacientovo udobje in mu zagotovi pozornost, ki si jo njegov nasmeh zasluži. Nanos z brizgo je učinkovit in preprost za uporabo s prilagodljivimi ploščicami in pacientu omogoča, da količino belilnega gela odmeri točno glede na potrebe za posamezni nanos. Različne koncentracije omogočajo, da se gel uporablja podnevi ali ponoči in se tako bolje prilagaja življenjskemu slogu pacienta.
Vsak izdelek za beljenje zob Opalescence je učinkovit samostojno, a mnogi pacienti izboljšajo učinke beljenja zob z združevanjem izdelkov. Izdelki Opalescence se lahko združujejo in enostavno je ustvariti kombinacije, ki so prilagojene posameznim pacientom za uporabo doma. Na primer gel za beljenje zob Opalescence PF je odličen način za nadaljevanje zdravljenja v ordinaciji z belilom Opalescence™ Boost™ in se odlično ujema z vsakodnevno uporabo zobne paste za bele zobe Opalescence™.

Podobne objave

Zanesljiv in natančen material za odtise - Identium

Zanesljiv in natančen material za odtise - Identium

Podjetje Catapult Education je pri ocenjevanju materialu Identium podelilo priznanje Glas  zaupanja.  Identium je elastomerni material za odtise s tremi viskoznostmi in dodatnim strjevanjem. Temelji na spojini, vinil-siloksan-etru, ki...

679
Pritrjevanje delnih zobnih lusk

Pritrjevanje delnih zobnih lusk

Od začetkov zobozdravstva obstaja želja po estetsko zadovoljivih, minimalno invazivnih in popolnoma ujemajočih se obnovah sprednjih zob. Šele v zadnjem času pa je to željo mogoče uresničiti.

1958
BORA - ICONIC PRECISION

BORA - ICONIC PRECISION

Impressive bur concentricity, safe cooling of the treatment site, and near-perfect weight distribution are just three of a tall list of performance that Bora turbine offers you.

1031

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.