Tetric EvoCeram Bulk Fill

1479
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je nano-hibridni kompozit, enostaven za oblikovanje in primeren za bulk tehniko. Nova stopnja učinkovitosti restavracij prednjih zob: eno polnilo, en material, en nosilec.

Tetric EvoCeram Bulk Fill vsebuje polimerizacijski pospeševalec (Ivocerin), ki omogoča strjevanje minimalnega nanosa materiala 4mm, v samo 10 sekundah (npr. Bluephase Style). Vsebuje tudi razbremenilne delce, ki med polomerizacijo ohranjajo nizek stres krčenja.

Tetric EvoCeram Bulk Fill je na voljo v 3 univerzalnih barvnih odtenkih IVA, IVB in IVW (univerzalni A in B barvni odtenek in za mlečne zobe ali svetlo stalno zobovje). Zaradi odličnega prilagajanja barvnega odtenka materiala, lahko z njim hitro in učinkovito doseženo visokokakovostne rezultate.


Prednosti

  • Bulk polnjenje 4 mm - eno polnjenje, en material, en nosilec
  • Zelo enostaven za oblikovanje, tudi pod operativno lučjo.
  • Gladka sestava in odlična prilagoditev
  • Nizek stres krčenja
  • Naravna mešanica barvnih odtenkov

 

  

 

Podobne objave

Tetric EvoCeram Bulk Fill in Bluephase Style

Tetric EvoCeram Bulk Fill in Bluephase Style

Visoko zmogljiv posteriorni kompozit je nadaljevanje razvoja univerzalnega kompozita Tetric EvoCerama, ki ga označuje 10 let dokumentiranega kliničnega uspeha.

1189
Uvodnik Tetric EvoFlow Bulk Fill

Uvodnik Tetric EvoFlow Bulk Fill

Bulk kompoziti so utrli pot novim konceptom izdelave kompozitnih zalivk. Veča se povpraševanje po sistemih, ki so enostavnejši za uporabo, a še vedno zagotavljajo enake lastnosti. Ivoclar Vivadent sedaj predstavlja novi bulk kompozit s tekočo...

1814

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.