Tetric EvoCeram Bulk Fill in Bluephase Style

1187
Tetric EvoCeram Bulk Fill in Bluephase Style

Visoko zmogljiv posteriorni kompozit je nadaljevanje razvoja univerzalnega kompozita Tetric EvoCerama, ki ga označuje 10 let dokumentiranega kliničnega uspeha. Kaj ga razlikuje od ostalih kompozitov? Visoko reaktiven svetlobni iniciator Ivocerin.

Ivocerin je bistveno bolj reaktiven kot konvencionalni iniciatorji in zato omogoča do 4 mm debele plasti, ki se polimerizirajo v samo desetih sekundah. Ta pospeševalec svetlobne polimerizacije zapolni vrzel med tradicionalnimi iniciatorji, uporabljenimi v današnjih kompozitih.Še več. Tetric EvoCeram Bulk Fill nudiizvrstno rokovanje in ima izrazit kameleonski učinek. Tekoč Tetric EvoFlow Bulk Fill z dent z dentinu podobno translucentnostjo je popolna dopolnitev. Tetric EvoCeram Bulk Fillu, katerega translucentnost je enaka enamel. Oba kompozita sta v univerzalnih barvah IVA, IVB und IVW in nudita idealno mešanico estetike in učinkovitosti. 


Prednosti:

 

  • Plasti do 4 mm,
  • Dentinu ali enamelu podobno nadomestilo,
  • 10 s (>1000 mW/cm2),
  • prihranek časa do 47 % glede na konvencionalno tehniko.


Bluephase Style je na ergonomski misiji. Temelji na preizkušenih tehnologijah Bluephase področja in ima optimizirane funkcije. Oddaja svetlobo 1100 mW/cm2, ki je primerljiva z obstoječo lučko Bluephase. Poleg tega ima nova Bluephase Style lučka kompaktno in ergonomsko obliko, ki se prilega v roke žensk in moških, še bolj udobno kot njena predhodnica.

 

Prednosti:
 

  • Udobno prileganje v ženske, kot tudi v moške roke
  • Polywave LED tehnologija širokopasovnega spektra 385-515 nm
  • Primerna za vse materiale
  • Primerna za večje kavitete, zaradi 10-mm prevodnika svetlobe
  • Skrajšan prevodnik svetlobe, ki omogoča dostop do vseh zobnih površin, brez skrajnega odpiranja ust
  • Click & Cure baterijsko samostojno delovanje v sili
  • Na voljo v 3 barvah (siva, rožnata in modra).

Podobne objave

Uvodnik Tetric EvoFlow Bulk Fill

Uvodnik Tetric EvoFlow Bulk Fill

Bulk kompoziti so utrli pot novim konceptom izdelave kompozitnih zalivk. Veča se povpraševanje po sistemih, ki so enostavnejši za uporabo, a še vedno zagotavljajo enake lastnosti. Ivoclar Vivadent sedaj predstavlja novi bulk kompozit s tekočo...

1812
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je nano-hibridni kompozit, enostaven za oblikovanje in primeren za bulk tehniko. Nova stopnja učinkovitosti restavracij prednjih zob: eno polnilo, en material, en nosilec.

1478

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.