Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Ste se kdaj spraševali, kateri je najboljši položaj za sedenje?

Ste se kdaj spraševali, kateri je najboljši položaj za sedenje?

Ste se kdaj spraševali, kateri je najboljši položaj za sedenje?
Ste se kdaj spraševali, kateri je najboljši položaj za sedenje?
0 546

Odgovor je preprost: »Vedno naslednji!« Najboljši za vaše sedenje je ergonomski stol, ki podpira tako vaše najmanjše kot največje gibe ter ostaja negiben, ko vaše telo to zahteva. S stolom, ki sledi vašim gibom, se lažje osredotočite na delo, ker lahko telo sprosti vse mišice, ki so za delo potrebne. Vaše celotno telo se premika brez da bi opazili. Dober pretok krvi je osnova za zdravo telo in jasnega duha.

CATO vam ponuja nabor različnih izdelkov, ki ustrezajo zgornjim  neizbežnim zahtevam.

NAJBOLJ NARAVNO JE VLAGATI PRAV V VAŠE ZDRAVJE.


Navdih za stol OK smo dobili pri konju: tudi če dolgo sedite na konju, ohranite dobro držo in zgornji del telesa je v popolnem ravnovesju. Ta dejstva so pripeljala do znane oblike »konjskega sedla«, ki ponuja veli nabor nastavitev položaja.

  • Za aktivno sedenje
  • Udoben v vsakem položaju
  • Visok, srednji in nizek naslon z vgrajenim naslonom za stopala
  • Med najbolj okolju prijaznimi izdelki na trgu
  • Svež in lahek
  • Uporaben, kjer ga potrebujete

Stol OK ponuja nešteto možnosti za delo brez omejitev: sede, v pol-pokončnem položaju ali ob delovnem pultu. Edinstvena oblika naslona ponuja idealno oporo za različne sedeče položaje in ne ovira možnosti gibanja telesa.

  1. NASTAVLJIVA VIŠINA – Nastavitve so možne od nizkega sedečega položaja do pol-pokončnega.
  2. NASLON ZA STOPALA – Za podporo nog in spremembo položaja.
  3. SEDIŠČE KONJSKEGA SEDLA – in edinstvena oblika naslona spodbujata gibanje in vas vabita, da spreminjate svoj položaj med sedenjem.

MOŽNOSTI NASTAVITEV:
A. Višina sedišča.
B. Globina sedišča.
C. Višina naslona.
D. Trdnost gibanja naslona.
E.  Zaklep naslona.

Stol OK se samodejno odziva na naravne gibe telesa. S svojim velikim naborom nastavitev jim omogoča popolno svobodo. Je idealen za aktivno in udobno sedenje v vsakem položaju in se samodejno odziva na telesne gibe v različnih položajih. Edinstvena oblika naslona ponuja idealno podporo za različne sedeče položaje brez omejitve gibanja. Idealna oblika, ki omogoča svobodno in naravno življenje brez omejevanja prirojene želje po gibanju.

 

Podobne objave
Predstavljamo vam: UV svetila za neposredno razkuževanje (sterilizacijo) zraka in površin Predstavljamo vam: UV svetila za neposredno razkuževanje (sterilizacijo) zraka in površin
Germicidna svetila so namenjena razkuževanju zraka in površin predmetov v zaprtih prostorih. S povečanjem onesnaženosti našega okolja se poveča prisotnost mikroorganizmov, kar povečuje potrebo po uporabi germicidnih svetil na mnogih področjih človekovega delovanja, kot so: medicina, farmacija, veterina, kemijska in prehrambena industrija, kozmetika, kot tudi na mnogih drugih mestih in ob priložnostih, ki zahtevajo razkuževanje prostora. Delovanje teh svetil temelji na zelo slabi odpornosti mikroorganizmov na ultravijolično svetlobo valovne dolžine 253,4 nm.
10 dejstev o ohranjanju alveole v estetskem predelu 10 dejstev o ohranjanju alveole v estetskem predelu
Dr. med, dr. dent. med., specialistka oralne kirurgije s potrdilom EDA* strokovnjakinje za implantologijo in parodontologijo. Ta kratek webinar, ki vam bo pojasnil ohranjanje alveole in povečal vašo samozavest pri tem delu, je samo en klik od vas. V praksi se pogosto pokažeta negotovost in neodločnost, ko gre za ohranjanje alveole po odstranitvi zob, še posebej v estetskem predelu.
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.