Spoznajte prednosti Vertex™ ThermoSens

778
Spoznajte prednosti Vertex™ ThermoSens

Vertex ThermoSens je inovativen, praktično nelomljiv material za izdelavo togih zobnih protez. Ne vsebuje monomerov. Primeren je za polne in delne proteze ter krone in mostičke in ponuja številne prednosti.

Trdnost, estetika in udobje
Trdnost in udobje materiala ThermoSens se ne moreta primerjati z drugimi materiali, ki so danes na tržišču za zobne proteze. Njegova togost omogoča izdelavo tanjše proteze, ki se popolnoma in udobno prilega pacientovim ustom. Za razliko od akrila ob padcu ali nepravilnem ravnanju termoplastična osnova iz našega materiala udarec sprejme, absorbira in ga ne razprši na ostale dele proteze, s čimer prepreči lome ali popoln razpad proteze.

Biokompatibilnost
Materialu ThermoSens med obdelavo in tudi v končni fazi niso dodane tekoče kemikalije (razen če je prozorni okvir delno izdelan iz akrilnih nastavkov). To je obetavna novica za tiste paciente, ki so občutljivi na kemikalije ali akrilne smole, in pomeni, da lahko pacientu ponudite izdelek, ki ne povzroča alergij.

Vključenost barv
Za razliko od večine termoplastičnih podjetij, ki dodajo barvo po končani izdelavi najlonskih kroglic (barvo dodajo že izdelanim belim najlonskim kroglicam), naše podjetje ThermoSens barvo doda med postopkom mešanja materiala in tako v vsako kroglico posebej. To zagotavlja enakomerno porazdelitev barve in s tem enako obarvane končne izdelke. S tem se odpravljajo naključne barvne lise, različni odtenki ali kakršna koli druga nenaravna obarvanost, ki je bolnikov ustom tuja.

Nizka stopnja krčenja
Za razliko od akrilnih protez, ki imajo stopnjo krčenja 8%, je podjetju ThermoSens to stopnjo uspelo znižati na manj kot 1 %, kar zagotavlja, da se bo proteza v pacientovih ustih odlično prilegala.

Nepropustnost
Visoka gostota naših termoplastov zagotavlja, da v izdelke iz njih ne morejo prodreti tekočine in ostalo, kar zaužijemo. Tako je tudi rumeno ali rjavo obarvanje proteze, do katerega sčasoma pride, minimalno. Ne glede na to ali pacient uživa veliko kave, kadi ali pije kisle pijače, je ThermoSens praktično nepropusten.

Podobne objave

Vertex ThermoSens snemni zobni nadomestki prihodnosti

Vertex ThermoSens snemni zobni nadomestki prihodnosti

Vertex ThermoSens snemni zobni nadomestki so zadnja generacija prožnih nadomestkov, ki se pojavlja na tržišču.

2962
Silent TS - Se med obdelavo nabira prah?

Silent TS - Se med obdelavo nabira prah?

Smo proti onesnaževanju s prahom in hrupom v zobotehničnem laboratoriju! Omlete ne moreš narediti, brez da bi zlomil jajca,” pravi rek.

1439
Renfert aparati

Renfert aparati

Twister Evolution - naprava, ki ne pozna kompromisa - Intuitivno programiranje ter enostavno vzdrževanje in rokovanje naredijo, da je naprava prijeten partner pri delu, tako v laboratoriju kot tudi v ordinaciji. Zaradi velike hitrosti motorja...

2389

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.