Pokličite nas:
+386-1 200 9855
SCHEU DENTAL – O NAS

SCHEU DENTAL – O NAS

SCHEU DENTAL – O NAS
SCHEU DENTAL – O NAS
0 1081

IZDELKI SE SPREMINJAJO, VREDNOTE OSTANEJO.

Leta 1926 je podjetnik in zobozdravnik Rudolf Scheu položil temelje za podjetje SCHEU-DENTAL. Ponosni smo na skoraj 100-letno zgodovino podjetja, “narejenega v Nemčiji”. Kot družinsko podjetje, ki ga vodi že 3 generacija, razvijamo zobozdravstvene izdelke in storitve, ki jih zaznamuje najvišja možna mera natančnosti. Skrb za podrobnosti nam je omogočila vodilni položaj na tržišču vakuumskega formanja, medicine spanja in 3D tiska in tako smo ključni igralci pri oblikovanju globalne prihodnosti zobozdravstvene tehnologije. Ti dosežki so nam po vsem svetu prinesli zaupanje v naše inovativne ideje za nove izdelke. Naša glavna prioriteta je ostala ista: da odlično usposobljena in visoko motivirana ekipa vsak dan zagotavlja najvišjo kakovost.  SCHEU-DENTAL je pred nekaj leti kupil podjetje Smile-Dental in tako pridobil še enega ortodontskega strokovnjaka v svojo mrežo kot tudi strokovnjaka za CAD/CAM v preobleki podjetja CA DIGITAL.


POPOLNOST JE V LJUBEZNI DO PODROBNOSTI

Izdelava zahtevnih in zapletenih konstrukcij zahteva občutek in izkušnje. Zato pri SCHEU-DENTAL veliko finomehanskih delov še vedno izdelamo ročno, saj je to edino jamstvo za največjo možno mero natančnosti in kakovosti teh del in delov. Naši sodelavci in reden nadzor izdelkov po zadnjih certificiranih standardih zagotavljajo, da se naše podjetje nikoli ne odstopa od standardov kakovosti.


POPOLNOST POMENI PRENESTI INOVATIVNO MOČ IN KAKOVOST V ŽIVLJENJE

V našem Oddelku za raziskave in razvoj se ukvarjamo z iznajdljivimi idejami, kako olajšati delovne obveznosti v ordinacijah in laboratorjih. Naša raznolika družina izdelkov združuje zadnja odkritja z uveljavljenimi izdelki, pri katerih je še vedno čutiti inovativno moč, ki jih je zasnovala. Od prosojnih opornic CA® CLEAR ALGINER do naprave za vakuumsko formanje BIOSTAR® in digitalno izdelanih izdelkov sistema IMPRIMO®: vedno iščemo izboljšave in inovativne ideje. Naj bo pri raziskovanju napredka novih materialov ali razvoju inovativnih izdelkov za zdravljenje težav z dihanjem med spanjem –  naše tesno sodelovanju s priznanimi raziskovalnimi inštituti in univerzami se kaže v zahtevnih izdelkih visoke kakovosti, ki temeljijo na najnovejših tehnoloških spoznanjih.

Naše hčerinsko podjetje CA DIGITAL trenutno ponuja celoten spekter digitalnih storitev in izdelkov z individualnimi rešitvami za prosojno opornico CA® CLEAR ALIGNER ali digitalno načrtovano opornico na objezični ploskvi zob MEMOTAIN®.


POPOLNOST, KI JI LAHKO ZAUPATE.

Naj gre za vprašanja o pravilni namestitvi vaše nove naprave SCHEU-DENTAL, kot je npr. BIOSTAR®, ali vprašanje glede njene določene funkcije – sodelavci našega Oddelka za prodajo in skrb za stranke so vam vedno na voljo s pravimi odgovori. Želimo, da od samega začetka izkoristite njihovo zanesljivo in praktično podporo - storitev, ki ji lahko naše stranke zaupajo pri kakršnikoli težavi. In ta je več kot sam nakup: naša Akademija SCHEU že nekaj let redno ponuja usposabljanja in seminarje za zobozdravnike in zobotehnike, od usposabljanja za prosojne opornice CA® CLEAR ALIGNER in potrdil TAP® do delavnic za vakuumsko formanje in tečajev za digitalno ortodontologijo. Skozi prakso se boste naučili, kako v prihodnosti doseči še boljše strokovne rezultate in kako uvesti novosti v vsakodnevno delovno rutino. Tukaj preglejte našo široko paleto seminarjev in usposabljanj za zobozdravstvene ordinacije in laboratorije. Ali pa se dogovorite z našimi prodajniki še danes - veselimo se vašega klica ali pošte!

Podobne objave
Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk
IMPRIMO® LC Model je svetlobno občutljiva smola za fotopolimerizacijo in za polne ali votle modele, ki se npr. uporabljajo za posamezne zobe. Gladka in neporozna površina ponuja optimalne pogoje za nadaljnjo obdelavo kot npr. z vakuumskim fomanjem (pressure moulding). Material je dobavljiv v barvi slonove kosti, sivi in bež. Primeren je za tiskalnike s tehnologijo DLP (385 nm).
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontska programska oprema za ordinacije in laboratorije
Kot vedno tudi pri tokratnih izboljšavah programa OnyxCeph3™ CA® SMART 3D sledimo potrebam laboratorijev po natančnem načrtovanju, premikanju in nadzoru digitalnih opornic in rešitev z več vezmi (multiband). Ob obstoječih funkcijah, kot so obdelava podatkov v 2D in 3D prikazu, segmentacija zob, ustvarjanje predstavitev, digitalno nameščanje sponk in izvoz podatkov za tisk, novi moduli v verzijah 2.0, V.T.O. 3D in Kylix 3D, omogočajo nove, razumljive funkcije, kot so hkraten izvoz vseh korakov pri delu z opornicami in prenos namestitve sponk.
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.