S pa-on si zagotovite enostavno merjenje in takojšnje dokumentiranje ter arhiv!

490
S pa-on si zagotovite enostavno merjenje in takojšnje dokumentiranje ter arhiv!

Enostavno pridobivanje periodontalnega stanja. Periodontalno stanje je vse pogosteje del pacientovih rednih izvidov in se zbira v okviru zobne higiene. Tako se lahko zgodaj prepoznajo periodontalne bolezni in se zmanjša tveganja za njihov nastanek in razvoj. pa-on poenostavlja in standardizira pridobivanje periodontalnega stanja. Rezultati meritev so takoj pregledno prikazani.

Pametnejša periodontalna sonda omogoča:

  • Samodejno in nadzorovano merjenje.  Eno merjenje samodejno beleži globino žepa, izgubo zobnega nastavka in recesijo in podatke prenese v programsko opremo, ki jo uporablja ordinacija. Bistvena  prednost je, da za dokumentiranje meritev ni potrebna pomoč asistenta.
  • Popolnoma integriran v programsko opremo ordinacije. Meritve se prenesejo neposredno v byzz Paro ali v programsko opremo, ki jo uporablja ordinacija. Ugotovitve so takoj vizualizirane v pregledni obliki in jih je mogoče enostavno uporabiti za komunikacijo s pacientom.

  • Standardizirane meritve. Sterilna zamenljiva konica je kalibrirana za uporabo standardizirane sile 20 g (0,2 N). To zagotavlja natančne, standardizirane in prenosljive rezultate - tudi če merjenje izvajajo različne osebe. Za pacienti je merjenje s sondo pa-on manj boleče kot z običajno kovinsko sondo.
  • Običajen postopek merjenja. V programski opremi se lahko nastavijo vsi običajni merilni postopki, npr. število meritev, točke po zobu, recesijo, indeks krvavitve – tako ordinaciji njenih utečenih postopkov ni potrebno spreminjati.

HITRO KALIBRIRANJE V ENEM KORAKU
Pred začetkom merjenja je potrebno le, da se  merilna konica en krat pritisne na ničelno točko. Sonda pripravljenost potrdi s kratkim zvočnim signalom.

INDIVIDUALNI MERILNI POSTOPEK
Želen merilni postopek se individualno nastavi v programski opremi [zaporedje meritev/število merilnih točk/itd.]

STERILNA ZAMENLJIVA KONICA
Z uporabo sile točno 20 g [0,2 N] zagotavlja natančne  meritve brez bolečin.

ERGONOMIČNO IN BREZŽIČNO
Popolnoma samodejno delujoče lahko držalo zagotavlja, da so natančno izmerjene vrednosti shranjene in takoj prikazane na vašem ekranu.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE
Meritve dejansko izvaja sonda sama. Dodatne informacije, kot je indeks krvavitve, lahko skupaj z meritvami zabeležite z uporabo vnosnih gumbov.

VEDNO POSODOBLJENO IN PRIPRAVLJENO
Ko je sonda med polnjenjem na priklopni postaji, se vse meritve prenesejo v byzz Paro in/ali v programsko opremo, ki jo uporablja ordinacija.

PRIKAZ/ODZIV
Optični in zvočni odzivi (feedback)



 

Podobne objave

Byzznxt by Orangedental

Byzznxt by Orangedental

Lahko je intraoralna kamera, majhen rentgenski senzor, digitalni ortopanogram (OPG), optični čitalnik za zobne modele ali običajni digitalni fotoaparat. byzz®nxt je programska oprema in platforma, s katero lahko upravljate vse svoje digitalne...

517
Wamix-Touch daje popolne rezultate brez mehurčkov

Wamix-Touch daje popolne rezultate brez mehurčkov

Wamix-Touch: Z visokozmogljivo podtlačno črpalko in nastavljivimi hitrostmi je ta klasični mešalnik zelo primeren za pripravo vseh vrst mavca, polnil in silikonov. Črpalka ne potrebuje vzdrževanja in lahko deluje na treh stopnjah podtlaka. S samo...

429

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.